- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δ.Λ. Πλαστήρα

Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 67 και 69 του ν.3852/2010 καθώς και του άρθρου 65 παρ.5 του Ν.3852/2010,  όπως συμπληρώθηκε από την παρ 2 του άρθρου 1 του ν. 4257/2014 και ισχύει, θα πραγματοποιηθεί κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λίμνης Πλαστήρα, την 28η Ιουνίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:30 με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

1.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2019. (Εισηγητής: κος Κελεπούρης Βασίλειος, Αντιδήμαρχος)

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, διάρκειας έως δύο μήνες, για τις ανάγκες της παιδικής εξοχής-κατασκήνωσης Νεράιδας για το έτος 2019. (Εισηγήτρια: κα Θυμιοπούλου Ελένη, Αντιδήμαρχος)
  2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με προμήθεια πετρελαίου για τη λειτουργία της παιδικής εξοχής-κατασκήνωσης Νεράιδας. (Εισηγήτρια: κα Θυμιοπούλου Ελένη, Αντιδήμαρχος)
  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση της πραγματοποίησης δεξιώσεων (τελετή έναρξης και λήξης) στο πλαίσιο λειτουργίας της παιδικής εξοχής-κατασκήνωσης Νεράιδας. (Εισηγήτρια: κα Θυμιοπούλου Ελένη, Αντιδήμαρχος)

Τα θέματα κρίνονται κατεπείγοντα διότι αφορούν την οργάνωση της παιδικής εξοχής/ κατασκήνωσης Νεράιδας για την καλοκαιρινή περίοδο έτους 2019,και ως εκ τούτου επείγει η ολοκλήρωση των απαιτούμενων διοικητικών διαδικασιών για την έγκαιρη έναρξη λειτουργίας της.