- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Κατολίσθηση στην ε.ο. Καρδίτσας – Μουζακίου

 

Εξαιτίας των ισχυρών χιονοπτώσεων και της βροχής των τελευταίων ημερών, σημειώθηκε κατολίσθηση στις 20:00 περίπου το βράδυ της Τρίτης 7 Φεβρουαρίου 2012 στην επαρχιακή οδό Καρδίτσας – Μουζακίου, στον οικισμό Κόμπελος του Δήμου Μουζακίου, με αποτέλεσμα από τον όγκο των χωμάτων που κατέπεσαν στο οδόστρωμα να κλείσει το ρεύμα προς Καρδίτσα.

  Mε την άμεση κινητοποίηση του Δήμου Μουζακίου, της Αντιπεριφέρειας Καρδίτσας, του Τμήματος Τροχαίας και της εθελοντικής οργάνωσης Ραδιολέσχη Καρδίτσας, λήφθηκαν σε πρώτη φάση τα προβλεπόμενα μέτρα ασφάλειας των διερχομένων οχημάτων και στη συνέχεια με τη βοήθεια εκσκαπτικού μηχανήματος απομακρύνθηκαν τα χώματα από το οδόστρωμα.

Όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρδίτσας καθάρισε το οδόστρωμα ώστε να μπορεί να διεξαχθεί με ασφάλεια η κίνηση των οχημάτων και λίγο πριν τα μεσάνυχτα παραδόθηκαν στην κυκλοφορία και τα δύο ρεύματα της οδού.

Παρόλο που έχει σημανθεί το σημείο, εφιστάται η προσοχή των διερχόμενων οδηγών, γιατί υπάρχει πιθανότητα πτώσης χωμάτων στο οδόστρωμα και πάλι.

 

Πηγή: thessalianews.gr