- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Κοινή στρατηγική και αγαστή συνεργασία μεταξύ Π.Ε. Καρδίτσας και Δήμου Παλαμά

Για τα ζητήματα του Δήμου Παλαμά ενημερώθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Νούσιος, στο πλαίσιο της συνάντησής του με τον Δήμαρχο Παλαμά κ. Γιώργο Σακελλαρίου.

Κατά τη συζήτηση ο Αντιπεριφερειάρχης αφουγκράστηκε τις ανάγκες που έχει ο Δήμος και άπτονται των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας, ενώ ιεράρχησε μία σειρά από φλέγοντα θέματα που απασχολούν την περιοχή του Παλαμά.

Ο κ. Νούσιος εξέφρασε την προθυμία της Περιφερειακής Αρχής να συμβάλλει στην εισροή χρηματοδοτήσεων για μεγάλα αναπτυξιακά έργα για το Δήμο Παλαμά και επισήμανε την εμπιστοσύνη που αποδίδει η Π.Ε. Καρδίτσας στον κ. Σακελλαρίου και τη δημοτική αρχή.

Από την πλευρά του, ο κ. Σακελαρίου διαπίστωσε ότι ο Αντιπεριφερειάρχης είναι γνώστης των αναγκών του Δήμου Παλαμά και τον ευχαρίστησε για την ιδιαίτερα εποικοδομητική αφοσίωσή του στην ικανοποίησή τους.

Στο περιθώριο της συνάντησης, ο κ. Νούσιος δήλωσε τα εξής:

«Η Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας συνεχίζει να στηρίζει το έργο του Δήμου όποτε προκύπτει ανάγκη και εκφράζουμε τη βεβαιότητά μας για έγκαιρη ανταπόκριση και έμπρακτη στήριξη ώστε να δοθούν λύσεις και να προωθηθούν άμεσα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας νέα μεγάλα έργα για τον Δήμο Παλαμά.

Το συνεργατικό πνεύμα και η σύμπνοια απόψεων θα συνεχιστεί ώστεστο Δήμο Παλαμά να γίνει η ταχύτερη υλοποίηση έργων τόσο καθημερινότητας, όσο και υποδομών».