- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Κοντά στους πληγέντες της Καρδίτσας η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Κατεργασίας Ξύλου

Αντιπροσωπεία της ομοσπονδίας μας αποτελούμενη από τον πρόεδρο, τον Γ. Γραμματέα και τον Γ΄ αντιπρόεδρο επισκέφτηκε την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου την πληγείσα από τις πλημμύρες πόλη της Καρδίτσας προκειμένου να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας για τις ανθρώπινες απώλειες και για τις καταστροφές σε υποδομές και περιουσίες.

Παραδόθηκαν στο στέκι αλληλεγγύης  τρόφιμα, εκ μέρους της ομοσπονδίας μας και της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής.

Συνάδελφοι

Σχεδόν ένα μήνα μετά και τα σημάδια είναι ακόμα έντονα σε δρόμους, σπίτια, επιχειρήσεις, χωράφια και υποδομές. Ο πρόεδρος και ο γραμματέας του συλλόγου επιπλοποιών & ξυλουργών νομού Καρδίτσας μας ενημέρωσαν για την κατάσταση που βιώνει η περιοχή, οι επαγγελματίες και ιδιαίτερα οι συνάδελφοι. Επισκεφτήκαμε βιοτεχνίες συναδέλφων διαπιστώνοντας το μέγεθος της καταστροφής. Η ομοσπονδία μας εξέφρασε την αλληλεγγύη της και τους στόχους άμεσων διεκδικήσεων και επισημάναμε την ετοιμότητά μας να ενεργήσουμε και να στηρίξουμε, το σύλλογο και τους συναδέλφους, για την άμεση αποκατάσταση στο 100% των ζημιών αλλά και για αποκατάσταση των υποδομών και τη δημιουργία αντιπλημμυρικών  έργων. Τονίσαμε την ανάγκη κοινού βηματισμού και πάλης όλου του λαού της Καρδίτσας για έργα που να υπηρετούν τις ανάγκες της κοινωνίας και όχι των επιχειρηματικών ομίλων.

Απαιτούμε: