- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Κοπή πίτας από την ποδοσφαρική ομάδα της Μαγούλας

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η ποδοσφαιρική ομάδα της Μαγούλας παρουσία του Δημάρχου Μουζακίου και προέδρου της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Γεωργίου Κωτσού.

Το παρών στην κοπή της πίτας έδωσαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Νούσιος, ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ κ. Παλάσκας, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μουζακίου κ. Τόλια, η Αντιδήμαρχος κ. Τσιούφη, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜ κ. Τσιρογιάννη, η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμός Αθλητισμός κ.  Ρούσσα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Στάθης και Φούντας, ο πρόεδρος του χωριού κ. Καρδιτσιώτης καθώς και οι πρόεδροι του συλλόγου γυναικών και του ΚΑΠΗ του χωριού.

Ο πρόεδρος της ομάδας ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους και εξήρε τη συνεργασία που έχει με το Δήμο και την ΕΠΣΚ.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο σημαντικό ρόλο που παίζουν οι ομάδες στα χωριά στον Αθλητισμό της νεολαίας καθώς δίνουν διέξοδο σ’ όλα τα νέα παιδιά. Συνεχάρη τον πρόεδρο και το Δ.Σ. του συλλόγου, όπως επίσης και τους παλαίμαχους του χωριού που κάθε χρόνο διοργανώνουν ποδοσφαιρικό αγώνα με προσκαλεσμένες μεγάλες ομάδες της χώρα μας. Φέτος θα είναι καλεσμένος η μεγάλος ποδοσφαιριστής Λάγιος Ντέταρι