- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Λαγκαδίου Ανθηρού

Το Δ.Σ. του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Λαγκαδίου Ανθηρού «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ»,όπως κάθε χρόνο  έκοψε και φέτος  την   Πρωτοχρονιάτικη  πίτα για το  2017 στο Λαγκάδι Ανθηρού και συγκεκριμένα στην ειδικά διαμορφωμένη, για ανάλογες εκδηλώσεις, αίθουσα στο ξωκλήσι των Αγίων Αναργύρων. Στην εκδήλωση, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, εκτός από τους μόνιμους κατοίκους του συνοικισμού  παραβρέθηκαν και κάτοικοι από το Ανθηρό αλλά και φίλοι του συλλόγου.

Το Δ.Σ. πρόσφερε παραδοσιακό φαγητό, που ετοιμάστηκε από τους Στέλλα Αζακά  και Ηλία Κουτή και με τη φροντίδα μελών του Συλλόγου, επίσης πρόσφερε  ποτό για όλους του παρευρισκόμενους.

Κόβοντας την πίτα ο πρόεδρος Σέμπρος Νικόλαος και το Δ.Σ του Συλλόγου αναφέρθηκαν στη σημασία της εκδήλωσης.

Το φλουρί φέτος «έπεσε» στη μικρή Ελπίδα Απ. Κλάρα  στην οποία το Δ.Σ. ευχήθηκε «πάντα τυχερή» και της πρόσφερε συμβολικό δώρο.

Στην  εκδήλωση παραβρέθηκαν  ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Αργιθέας Χασιώτης Γεώργιος καθώς και ο πρών δήμαρχος Αργιθέας Καναβός Χρήστος.

Ήταν μια όμορφη βραδιά που τη χάρηκαν όλοι  και κυρίως οι μόνιμοι κάτοικοι Όλοι οι  παρευρισκόμενοι μόνιμοι και ετεροδημότες  κουβέντιασαν και αντάλλαξαν ευχές για  ΚΑΛΗ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ  ΧΡΟΝΙΑ και ευχήθηκαν του χρόνου πάλι να είμαστε όλοι εδώ.