- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Κώστας Τσιάρας: Να δοθεί στη Βουλή η επιστολή παραίτησης του τέως Υπουργού Εξωτερικών

Τη δημοσιοποίηση της επιστολής παραίτησης του Νίκου Κοτζιά που εσκεμμένα αποκρύπτει ο πρωθυπουργός ζητά μέσω αίτησης κατάθεσης εγγράφων προς τον κ. Πρωθυπουργό ο Βουλευτής Καρδίτσας και Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Τσιάρας.

Στη σκιά των δημόσιων αντεγκλήσεων μεταξύ του κ. Καμμένου και του πρώην Υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Κοτζιά και όσων φέρεται να ισχυρίστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο ο κ. Καμμένος περί  χρηματοδότησης της κυβέρνησης από τον Τζώρτζ Σορος, ο κ. Τσιάρας και 13 ακόμα Βουλευτές της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης που συνυπογράφουν την σχετική αίτηση κατάθεσης εγγράφων, αξιώνουν  από τον Πρωθυπουργό πλήρη διαφάνεια.Ζητούν, δε, από τον Αλέξη Τσίπρα να δώσει στη Βουλή και δια αυτής στη δημοσιότητα ολόκληρη την επιστολή παραίτησης του κ. Κοτζιά.

Στο κείμενο που συνοδεύει την αίτηση των 14 Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας υπογραμμίζονταιοι κυβερνητικές παλινωδίες σχετικά με την απόφαση επέκτασης των χωρικών υδάτων στα 12 μίλια που επιβεβαιώνει την προχειρότητα και τον ασυγχώρητο ερασιτεχνισμό της κυβέρνησης στον χειρισμό κρίσιμων ζητημάτωντης εξωτερικής μας πολιτικής. Παράλληλα, η παραίτηση του κ. Κοτζιά από τη θέση του Υπουργού των Εξωτερικών συνδέεται άμεσα με τη διαχείριση όλων των κρίσιμων ζητημάτων που αφορούν στην εξωτερική πολιτική της χώρας, όπως: