- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Κώστας Τσιάρας: Συνεχίζουμε μαζί για την αναγέννηση της Παράταξης και της Πατρίδας

Με αφορμή την ολοκλήρωση των εσωκομματικών διαδικασιών στο νομό Καρδίτσας για την εκλογή των Προέδρων και των μελών στις  ΔΗΜ.Τ.Ο και ΔΗΜ.Τ.Ε και των Συνέδρων στο 10ο Τακτικό Εθνικό Συνέδριο του Απρίλιου, ο Γ.Γ. της Κ.Ο. της Ν.Δ. και βουλευτής Καρδίτσας Κώστας Τσιάρας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η μαζική συμμετοχή των μελών της Ν.Δ.στο νομό Καρδίτσας στις χθεσινές εσωκομματικές διαδικασίες ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες.

Οι Καρδιτσιώτες, στελέχη της παράταξης μας, προσήλθανμαζικάστις κάλπες, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Προέδρου μας Κυριακού Μητσοτάκη, επιβεβαιώνοντας, πως η Ν.Δ. είναι ένα κόμμα συμμετοχικό, ανοικτό σε όσους εμπνέονται από τις αρχές, τις ιδέες, τα οράματά μας.

Με ορόσημο το 10ο Τακτικό Συνέδριο,η Νέα Δημοκρατία ανοίγει τις διαδικασίες στην κοινωνία, ώστε από κοινού να διαμορφώσουμε τη νέα και σύγχρονηοργανωτική δομή του κόμματος και να επαναδιατυπώσουμε την φιλοευρωπαϊκή και πατριωτικήπρογραμματική πρόταση της παράταξής μας.

Σε όλους τους νεοεκλεγέντες Προέδρους και τα μέλη των ΔΗΜ.Τ.Ο  και ΔΗΜ.Τ.Ε και στους εκλεγμένουςΑντιπροσώπους τους στο επικείμενο Συνέδριο, εύχομαι από καρδιάς καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

Συνεχίζουμε μαζί, για το 10ο Τακτικό Εθνικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Συνεχίζουμε μαζί, για την αναγέννηση της Παράταξης και της Πατρίδας».