- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Κ. Καραγκούνης: Η Ν.Δ. θα είναι η επόμενη κυβέρνηση

«Οι εκλογές είναι κοντά. Η Ν.Δ. θα είναι η επόμενη κυβέρνηση» δήλωσε από την Καρδίτσα, όπου βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή 13 Ιουλίου, ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης και βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του κόμματος κ. Κώστας Καραγκούνης.

Ο κ. Καραγκούνης επισκέφθηκε την πόλη μας στο πλαίσιο εκδήλωσης που οργάνωσε η τοπική ΝΟΔΕ και λίγο νωρίτερα παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα γραφεία του κόμματος μιλώντας για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.

Πρώτα από όλα, ο Καραγκούνης δήλωσε βέβαιος ότι η Ν.Δ. θα κερδίσει τη μάχη των εκλογών και πρόσθεσε πως όσες κάλπες και αν στήσει η κυβέρνηση, ο ελληνικός λαός θα στείλει το δικό του ηχηρό μήνυμα.

Σε ό, τι αφορά στα μνημόνια και την οικονομία, ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης της Ν.Δ. επεσήμανε πως η χώρα μας όχι μόνον δεν βρίσκεται λίγο πριν την έξοδο από την κρίση αλλά αντίθετα βρίσκεται λίγο πριν από ένα νέο – και τέταρτο κατά σειρά – μνημόνιο.

Αναφορικά με τα εθνικά ζητήματα, ο κ. Καραγκούνης τόνισε πως η Ν.Δ. τη συμφωνία των Σκοπίων θα την καταψηφίσει συμπληρώνοντας πως σε καμία περίπτωση δεν θα δεχθεί τετελεσμένα.

Τέλος, σε σχέση με τις αλλαγές στην παιδεία και τις αντιδράσεις που έχουν υπάρξει σε τοπικό επίπεδο ως προς το σχέδιο για το νέο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, δήλωσε πως σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να αδικούνται πόλεις όπως επίσης τίποτα δεν θα πρέπει να γίνεται ρουσφετολογικά.

Τον κ. Καραγκούνη συνόδευαν ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Λάμπρος Τσιούκης, η πολιτευτής κ. Ασημίνα Σκόνδρα όπως και αρκετά κομματικά στελέχη που είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν από κοντά με τον κ. Καραγκούνη και να ανταλλάξουν απόψεις.