- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Λαμπρός ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου στην Καρδίτσα

Με κάθε επισημότητα και με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, στην Καρδίτσα, η παρέλαση με την οποία κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ηςΜαρτίου.

parelasi-1

parelasi-3

parelasi-4

Με σύμμαχο τον ηλιόλουστο καιρό, η παρέλαση ξεκίνησε στις 12.00 το μεσημέρι στην οδό Καραϊσκάκη παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεου, του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού, όλων των βουλευτών του Νομού και σύσσωμων των τοπικών αρχών.

Μαθητές, πρόσκοποι, οδηγοί, πολιτιστικοί σύλλογοι, όπως επίσης και ο Ερυθρός Σταυρός, η Ραδιολέχη, η Αστυνομία, η Πυροσβεστική και οι Ένοπλες Δυνάμεις παρήλασαν σε άψογους σχηματισμούς στέλνοντας τα δικά τους μηνύματα εθνικής ομοψυχίας.

Νωρίτερα το πρωί είχε προηγηθεί η επίσημη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Στη συνέχεια εκφωνήθηκε ο πανηγυρικός της ημέρας από την κα Μητσαρά Σωτηρία, Διευθύντρια του 14ουΔημοτικού Σχολείου Καρδίτσας, και λίγο αργότερα ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στον προ του ηρώου πεσόντων χώρο και κατάθεση στεφάνων.