- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Μήνυμα Δημάρχου Μουζακίου Φάνη Στάθη για τη συμπλήρωση ενός χρόνου θητείας

Αυτές τις μέρες με κατακλύζουν έντονα συναισθήματα, όπως ακριβώς πριν από ένα χρόνο, όταν δώσατε σε μένα και τους συνεργάτες μου την καθαρή εντολή να ξεκινήσουμε το έργο μας ως Δημοτική Αρχή Μουζακίου.

Η νίκη που πετύχαμε χάρη σε όλους εσάς, με συνοδεύει καθημερινά σε κάθε μου βήμα. Ένα χρόνο τώρα αφουγκράζομαι τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες σας και έχω πάντα ανοιχτή την πόρτα του γραφείου μου για έναν εποικοδομητικό και υγιή διάλογο, έτσι ακριβώς όπως είχα δεσμευτεί προς όλους εσάς.

Στη σκιά της πανδημίας που δεν αφήνει κανένα μας ανεπηρέαστο, στόχο μας παραμένει και πάνω σε αυτό εργαζόμαστε αγόγγυστα, να γίνει ο Δήμος Μουζακίου ένας τόπος που αξίζει να ζει κανείς από επιλογή και όχι από ανάγκη.

Προς αυτή την κατεύθυνση επιδιώξαμε και σε μεγάλο βαθμό πετύχαμε τη συναίνεση των υπολοίπων δημοτικών παρατάξεων, γιατί παρά τη διαφορετική πολιτική φιλοσοφία -που είναι θεμιτή σε μια δημοκρατική κοινωνία – μας ενώνει το καλό των δημοτών μας.

Σήμερα, μετά τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου, σας κοιτώ στα μάτια με αγάπη, σεβασμό και εκτίμηση γιατί κάναμε πράξη αρκετές από τις δεσμεύσεις που αναλάβαμε. Επιπλέον μια σειρά μελετών που έχουν ωριμάσει, διεκδικούμε να ενταχθούν στα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία.

Συνεχίζουμε με διαφάνεια και προχωράμε με σιγουριά. Να είστε βέβαιοι ότι όλα όσα έχουμε δεσμευτεί μέσα από το πρόγραμμά μας, μαζί θα τα κάνουμε πράξη, γιατί η περιουσία του δήμου μας είστε εσείς, οι άνθρωποί του!

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τη δύναμη που μου δίνετε! Δεσμεύομαι για μια δυνατή συνέχεια…”