- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Μήνυμα Δημάρχου Σοφάδων για την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων

Αγαπητοί/ές μαθητές και μαθήτριες, Το ταξίδι των μαθητικών σας χρόνων ολοκληρώνεται. Αναμφίβολα, οι αναμνήσεις της συναρπαστικής αυτής πορείας θα σας συντροφεύουν για μια ολόκληρη ζωή και θα σας δίνουν λόγους να χαμογελάτε.

Η έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων τη Δευτέρα 16 Μαΐου σηματοδοτεί έναν σημαντικό αγώνα για τις επιδιώξεις σας για το μέλλον και αποτελεί το επισφράγισμα των προσπαθειών σας.

Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις όμως, είναι μία μόνο από τις πολλές ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στη ζωή σας για να πορευθείτε και οπωσδήποτε όχι η μοναδική.

Εύχομαι σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες να έχουν καλή επιτυχία, δύναμη, υπομονή, επιμονή και αισιοδοξία για να φέρουν σε πέρας την προσπάθειά τους.

Παρά την πίεση που προκαλεί το σκληρό αυτό σύστημα, παραμείνετε ψύχραιμοι, νηφάλιοι και δυνατοί. Μαζί με τον πιο ισχυρό σας σύμμαχο, την οικογένειά σας, φροντίστε τον εαυτό σας και αντλείστε αυτοπεποίθηση.

Εκ μέρους του συνόλου του Δήμου μας, σας στέλνω τις πιο ειλικρινείς και θερμές μας ευχές για υγεία, ηρεμία και καλά αποτελέσματα.

Το μέλλον σας ανήκει και είμαστε βέβαιοι ότι θα το κατακτήσετε.»

 

Δήμαρχος Σοφάδων

Θάνος Σκάρλος