- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Μήνυμα νίκης Θάνου Σκάρλου

Σε μια πρωτοφανή προεκλογική συγκέντρωση, μετατράπηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του  Υποψηφίου Δημάρχου Σοφάδων Θάνου Σκάρλου, το βράδυ της Παρασκευής στους Σοφάδες.

Ο υποψήφιος δήμαρχος εμφανώς συγκινημένος από την πρωτοφανή συγκέντρωση, έδωσε το σύνθημα σε υποψηφίους και φίλους του συνδυασμού, μέχρι το βράδυ της 26ης Μαΐου να δώσουν όλοι μαζί την μεγάλη μάχη.

Επίσης, ο κ. Σκάρλος, ανέφερε ότι αυτή θα είναι η τελευταία του τετραετία στον δήμο, μιας και η φιλοσοφία του είναι, όλοι όσοι κατέχουν δημόσια αξιώματα πρέπει να έχουν το πολύ δύο θητείες και δεν πρέπει να είναι ισόβιοι.

Έκανε επίσης ειδική αναφορά στο θέμα των ΡΟΜΑ και ανέφερε χαρακτηριστικά, “Ποιόν ρώτησε η κ. Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ήρθε να φτιάξει νέο οικισμό στους Σοφάδες”;

Μεταξύ άλλων ο κ. Σκάρλος ανέφερε τα εξής:

Στέκομαι σήμερα μπροστά σας και ζητώ μια δεύτερη θητεία, για να μπορέσω να υλοποιήσω όλα όσα σχεδίασα με τους συνεργάτες μου και τους άξιους υπαλλήλους του δήμου μας.

Μια θητεία που θα είναι και η τελευταία, μιας και η πάγια άποψή είναι ότι όλοι όσοι κατέχουν δημόσια αξιώματα πρέπει να έχουν το πολύ δύο θητείες και δεν πρέπει να είναι ισόβιοι. Τις δύο θητείες έλεγαν ότι θα περιλαμβάνει ο Κλεισθένης, αλλά τελικά η κυβέρνηση υπέκυψε στις πιέσεις και δεν το τόλμησε να το νομοθετήσει.

Δεν θα επιτρέψετέ όλοι εσείς με την ψήφο σας να ξαναδούμε να δίδονται  δεκάδες αναθέσεις στους ίδιους και τους ίδιους με αδιαφανείς διαδικασίες.

Τελικά καταφέραμε να αποδείξουμε ότι με θέληση, πείσμα, σχεδιασμό, προσήλωση σε στόχους, πειθώ, συνεργασία και πολύ δουλειά οι προοπτικές μετατρέπονται σε αποτελέσματα.

Τα αποτελέσματα αυτά είναι σήμερα ορατά από όλους μας. Τα βλέπουν οι κάτοικοι της πόλης των Σοφάδων, τα βλέπουν οι κάτοικοι στις δημοτικές κοινότητες.

Σας καλώ όλες και όλους να ψηφίσετε και να στηρίξετε με κάθε τρόπο τον συνδυασμό μας, που φέρει το όνομα Πανδημοτική  πρωτοβουλία».