- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Μήνυμα νίκης του Θάνου Σκάρλου από την πρώτη Κυριακή

Συνεχίστηκε  η μεγάλη προσέλευση κόσμου στην προεκλογική περιοδεία  του συνδυασμού «ΠΑΝΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ» , του Δημάρχου Σοφάδων και εκ νέου υποψήφιου κ. Θάνου Σκάρλου.

Την Τετάρτη 22/05 ο Δήμαρχος επισκέφθηκε στις Τοπικές Κοινότητες Λουτροπηγής και Ανάβρας.

Οι δημότες υποδέχτηκαν σε ένα ιδιαίτερα ζεστό κλίμα τον Δήμαρχο , και επιδοκίμασαν τα όσα είπε. Στη διάρκεια της ομιλίας του έκανε έναν σύντομο απολογισμό της θητείας στο Δήμο Σοφάδων αναφέροντας συνοπτικά όσα υλοποιήθηκαν σε όλους τους τομείς δράσεις της δημοτικής αρχής.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις διαχρονικές αξίες με τις οποίες πορεύτηκε όλα αυτά τα χρόνια στο τιμόνι του Δήμου, την αλήθεια, τη συνεργασία, την εμπιστοσύνη και την αλληλεγγύη. Αναφέρθηκε στο σχεδιασμό που έχει γίνει για την επόμενη τεραερτία, περιγράφοντας τους βασικούς πυλώνες του προγράμματος του, με επίκεντρο πάνω από όλα το δημότη.

«Το μέλλον του Δήμου είναι το οξυγόνο μας. Με το μήνυμα αυτό προχωράμε μπροστά. Αξία μας είναι το έργο μας. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια τοπική κοινωνία με ίσες ευκαιρίες, έμφαση στο ντόπιο επιχειρηματία, χώρους αθλητισμού και πρασίνου, δομές απασχόλησης και προάσπισης του πολιτισμού. Αυτές τις ιδέες έχω τη χαρά να μοιράζομαι με μια ομάδα ατόμων που έχουν όραμα ένα σύγχρονο, δυναμικό και ανταγωνιστικό Δήμο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Δήμαρχος Σοφάδων ανταποκρινόμενος στο ιδιαίτερα θερμό και ενθουσιώδες κλίμα που δημιούργησαν οι παρευρισκόμενοι, κάλεσε όλους τους δημότες να συνταχθούν σε αυτή την  προσπάθεια που μόνο στόχο έχει την ευημερία, την αγάπη και τον σεβασμό των συνδημοτών προκειμένου να εξασφαλίσουν στον τόπο το μέλλον που του αξίζει.