- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Μήνυμα της Παναγιώτας Βράντζα για τις εκλογές

Οι εκλογές της 7ης Ιουλίου του 2019, έδωσαν την εντολή της διακυβέρνησης της χώρας στη Νέα Δημοκρατία. Ο ΣΥΡΙΖΑ, με ένα υψηλό ποσοστό, καθίσταται αξιωματική αντιπολίτευση.

Η βούληση του Ελληνικού λαού, είναι ξεκάθαρη και απολύτως σεβαστή.

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ παρέλαβε το 2015, μια χώρα χρεοκοπημένη με έντονα στοιχεία ανθρωπιστικής κρίσης. Το 2019 παρέδωσε μια χώρα κανονική, σε πορεία ανάπτυξης και την κοινωνία σε πολύ καλύτερη θέση.

Η έξοδος της χώρας από την επιτροπεία, η ενίσχυση του κοινωνικού κράτους, η επαναφορά των εργασιακών κεκτημένων και όλες οι κατακτήσεις των τελευταίων χρόνων, αποτελούν θετική παρακαταθήκη για τη χώρα. Είναι ευθύνη όλων των προοδευτικών πολιτών, η διαφύλαξη και η διεύρυνση αυτών των κατακτήσεων, από τη διαφαινόμενη νεοφιλελεύθερη επέλαση.

Η προσπάθεια για την έξοδο από την κρίση, την καταπολέμηση της διαπλοκής, την δημιουργία ενός σύγχρονου και αξιόπιστου κράτους, με αξιοκρατία και δικαιοσύνη, θα συνεχιστεί προς όφελος της κοινωνίας και με μοναδικό σύμμαχο, όπως και όλα αυτά τα χρόνια, τον Ελληνικό λαό.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εκείνους τους πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν και προσωπικά όλους τους ανθρώπους της Καρδίτσας που με τίμησαν με την ψήφο τους.

Η θέση μας είναι δίπλα στον Ελληνικό λαό. Μαζί θα συνεχίσουμε σοβαρά, υπεύθυνα και αποτελεσματικά. ​