- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Μήνυμα του απερχόμενου Δ/ντή Β ΄θμιας Εκπ/σης Μιχάλη Παπανούσκα

Ολοκληρώνοντας υπηρεσιακά αυτόν τον κύκλο στη θέση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας, θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους παράγοντες του εκπαιδευτικού κόσμου με τους οποίους συνεργάσθηκα. Τους Διευθυντές, τις Διευθύντριεςκαι τους συλλόγους των εκπαιδευτικώντων σχολικών μονάδων για τις προσπάθειές τους, το προσωπικό, τα εξαιρετικά στελέχηΠροϊσταμένους και Προϊστάμενες στα τμήματα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τη γόνιμη συνεργασία τους,τα μέλη του Υπηρεσιακού Συμβουλίου για τις εργώδεις προσπάθειές τους με πνεύμα συναντίληψης, τα στελέχη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την Ιερά Μητρόπολη, τους συλλόγους γονέων και προπάντων τους μαθητές και μαθήτριες που αναζωογονούν με φρέσκο πνεύμα το διοικητικό μας έργο.

Σταθερός στόχος ήταν πάντοτε η βέλτιστη παροχή διοικητικής υποστήριξης και ορθολογικής διαχείρισης του εκπαιδευτικού δυναμικού, στο πλαίσιο των νόμων και του εφικτού.

Ιδιαίτερα ευνοημένος αισθάνομαι για όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάσθηκα και με τιμούν με τη φιλία τους.

Καλωσορίζω το νέο Διευθυντή, με την ευχή να συνεχίσει το έργο της διοίκησης με έμπνευση και σε πνεύμα συνεργασίας για το καλό της παιδείας και του τόπου μας.