- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Μήνυμα του βουλευτή Γιώργου Κωτσού για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις

«Αγαπητοί μαθητές, αγαπητές μαθήτριες, Με τις Πανελλαδικές Εξετάσεις που ξεκινούν άμεσα, ολοκληρώνεται ένας όμορφος κύκλος στη ζωή σας που θα θυμάστε πάντα με νοσταλγία και χαμόγελο. Τελειώνει η περίοδος της ξεγνοιασιάς και της παιδικής αθωότητας και αρχίζει η περίοδος της ανεξαρτησίας, της δημιουργικότητας και της υλοποίησης των ονείρων σας.

Η στιγμή αυτή είναι μεν σημαντική αλλά δεν αποτελεί παρά μόνο μία από τις πολλές μάχες που θα δώσετε στη ζωή σας και όπως σε όλες τις μάχες η προσήλωση στο στόχο και η ψυχραιμία είναι το κλειδί για την επιτυχία.

Είναι μια ευκαιρία να εισπράξετε τα οφέλη μιας μεγάλης κοπιαστικής και μακρόχρονης προσπάθειας. Είναι η ευκαιρία να διεκδικήσετε αυτό που σας αξίζει.

Είμαι βέβαιος ότι έχοντας ηρεμία, νηφαλιότητα και καθαρό μυαλό, θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε το πρώτο καθοριστικό βήμα στην δύσκολη ανηφόρα της ζωής.

Σας συγχαίρω ιδιαίτερα για τους κόπους σας όλα αυτά τα χρόνια και εύχομαι από την καρδιά μου στην διαγωνιστική διαδικασία που ξεκινά να επιτύχετε το μέγιστο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Καλή δύναμη στις οικογένειές σας που βίωσαν μαζί σας τις αγωνίες της επίπονης προετοιμασίας και στους εκπαιδευτικούς που πάντα μοιράζονταν στις αίθουσες το σχολικό άγχος και τα χτυποκάρδια σας.

Αυτές τις ημέρες μια καινούργια γενιά ετοιμάζεται να γράψει τη δική της ιστορία στον θεσμό των πανελλαδικών εξετάσεων. Μας αφορά όλους αυτή η προσπάθεια και ευχόμαστε σε όλες και όλους κάθε επιτυχία!