- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Μείωση 12% στην τιμή του φυσικού αερίου από την ΕΠΑ Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας

Η εταιρεία ΕΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (Αέριο Θεσσαλονίκης Θεσσαλίας) σας ενημερώνει ότι μετά και την οριστικοποιηση της τιμής του φυσικού αερίου για τον μήνα Ιανουάριο του 2017,σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 2016, θα είναι μειωμένη έως και 12%, ακόμα μεγαλύτερη μείωση από αυτή που προκύπτει από τη μείωση τουΕιδικού Φόρου Κατανάλωσης.

Το φυσικό αέριο αποτελεί με διαφορά την πιο οικονομική λύση για θέρμανση καθώς προσφέρει εξοικονόμηση μέχρι και 40% σε σχέση με το πετρέλαιο θέρμανσης. Ενδεικτικά, για τον Ιανουάριο που υπήρχε μεγάλη ανάγκηλογω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που παρατηρήθηκαν, και κατ’επέκταση μεγάλη κατανάλωση, ένα μέσο νοικοκυριό που έχει επίλέξει να χρησιμοποιεί φυσικό αέριο, θα μπορέσει να εξοικονομήσει πάνω από 100€.

Η εταιρεία Αέριο Θεσσαλονίκης Θεσσαλίας συνεχίζει σταθερά από το 2000 να «ζεσταίνει» τα νοικοκυριά στις περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Θεσσαλίας και παραμένει η πιο αξίοπιστη και οικονομική επιλογή..

Τα επτά (7) Γραφεία Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας, παραμένουν στη διάθεση του κοινού, απο Δευτέρα έως Παρασκευή, 08.00-13.30 και βρίσκονται:

ØΠεριφέρεια Θεσσαλονίκης:

v26ης Οκτωβρίου 54-56, στη Θεσσαλονίκη (Περιοχή Λιμάνι).

vΚωνσταντίνου Καραμανλή 57, στη Θεσσαλονίκη (Περιοχή Ιπποκρατείου).

vΜεγάλου Αλεξάνδρου 34 & Εθνικής Αντιστάσεως, στην Καλαμαριά.

ØΠεριφέρεια Θεσσαλίας:

Φαρσάλων 217 στη Λάρισα

Ελευθερίου Βενιζέλου 2 και Αργοναυτών στο Βόλο

Ταλιαδούρου 21 στην Καρδίτσα

Κολοκοτρώνη 10 στα Τρίκαλα

Για περισσότερες πληροφορίες μπορειτε να καλέσετε στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών στο 18 321 ή να επισκεφτείτε το www.epaenergy.gr [1]