- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Μεγάλη Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Μουζακίου

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Μουζακίου που οργάνωσε η ΔΗΚΕΔΗΜ και πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μουζακίου. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή, αφού η αίθουσα ήταν κατάμεστη , αγνοώντας το υπερβολικό κρύο που επικρατούσε.

Καθηγητές και μαθητές , με άψογη συνεργασία μεταξύ τους , παρουσίασαν μουσικά σύνολα από όλες τις ηλικίες των παιδιών και ερμήνευσαν μελωδίες και κάλαντα που μας έκαναν όλους να ταξιδέψουμε στο μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων.

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η εμφάνιση του Αη Βασίλη, όπου μοίρασε δώρα και ευχές στα μικρά παιδιά αλλά και καθισμένος στο θρόνο του , έδωσε την ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους να φωτογραφηθεί μαζί του. Επίσης οι καλεσμένοι απήλαυσαν κουραμπιέδες και μελομακάρονα από το μπουφέ που είχε στηθεί στη είσοδο της αίθουσας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Γεώργιος Κωτσός, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜ κ. Φανή Τσιρογιάννη, ο πρόεδρος της ΤΚ Μουζακίου κ. Νικόλαος Πούπης , ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Ηλίας Σερίφης ,ο διευθυντής της ΔΗΚΕΔΗΜ κ. Δημήτρης Φραγκόπουλος και το μέλος της ΔΗΚΕΔΗΜ κ. Βασίλης Κωστόπουλος.

Η πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜ κ. Φανή Τσιρογιάννη, αφού ευχαρίστησε το κοινό για την παρουσία του, δήλωσε εντυπωσιασμένη από την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι μαθητές με τις μελωδίες τους και ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές , υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Ηλίας Σερίφης εξέφρασε την ικανοποίησή του από την εξαιρετικής ποιότητας συναυλία, δήλωσε ότι τέτοιου είδους παραστάσεις προάγουν το ρόλο και τη λειτουργία του Τεχνόδρομου και ευχαρίστησε το Δήμο για τη στήριξη που προσφέρει.

Ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Κωτσός δήλωσε τα εξής: <<Νοιώθω ιδιαίτερα συγκινημένος τόσο από την παράσταση αλλά και από τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου που αγκαλιάζει τις προσπάθειες του Δημοτικού Ωδείου. Όταν πριν από πολλά χρόνια διαπιστώσαμε με τους συνεργάτες μου το κενό που υπήρχε στην πόλη μας από την έλλειψη μιας μουσικής σχολής, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα δημοτικό ωδείο. Ομολογώ πως χρειάστηκε πολύ δουλειά, κόπος , επιμονή αλλά και μεράκι απ όλους μας για να μπορέσουμε να συστήσουμε το Δ.Ω.Μ. το οποίο είναι πιστοποιημένο από το Υπουργείο Πολιτισμού και δίνει πτυχία αναγνωρισμένα από το Ελληνικό κράτος. Σήμερα βλέπω με χαρά ότι ο στόχος επιτεύχθει , το όνειρο έγινε πραγματικότητα αφού όλοι εσείς στηρίζετε αυτή τη δομή και την αγκαλιάζετε κάθε μέρα όλο και πιο πολύ. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τόσο τη σημερινή διοίκηση της ΔΗΚΕΔΗΜ όσο και τις προηγούμενες διοικήσεις που αφιερωμένο και αφιερώνουν πολύ από τον πολύτιμο χρόνο τους για τη σωστή λειτουργία του Ωδείου .

Εύχομαι σε όλους σας χρόνια πολλά, καλές γιορτές και ο Θεός να εκπληρώσει όλες τις προσδοκίες σας>>.