- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Μεγαλειώδης προσφορά από την IPA

Σε καιρούς κρίσης κάθε προσφορά, μικρή ή μεγάλη, που συμβάλει στην αντιμετώπιση της είναι αναμφίβολα σημαντική και άξια συγχαρητηρίων προς αυτούς που προσφέρουν χρήματα, προϊόντα ή υπηρεσίες. Κάποιες προσφορές όμως χρήζουν ιδιαίτερης μνείας και οφείλουμε αυτό να το αναγνωρίζουμε. Μια τέτοια ήταν λοιπόν η χορηγία που εξασφάλισε η τοπική διοίκηση ΙΡΑ Αθηνών – Αττικής από τη γνωστή εταιρεία σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος και αφορούσε την προσφορά 200.000 προστατευτικών μασκών μιας χρήσης για το προσωπικό της  Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι άνθρωποι της εταιρείας παρέδωσαν στον πρόεδρο, κ. Βλάσση Βαλατσό και το διοικητικό συμβούλιο της τοπικής διοίκησης την τεράστια ποσότητα μασκών και εκείνοι με τη σειρά τους, σε μια κίνηση που αντικατοπτρίζει στο έπακρο το σύνθημα μας «Servo per amikeco – Υπηρετώ δια της φιλίας», φρόντισαν για τη διανομή τους στις τοπικές όλης της χώρας. Με τη σπουδαία αυτή προσφορά καλύφθηκε το μεγαλύτερο μέρος των αναγκών του αστυνομικού προσωπικού σε όλη την Ελλάδα.

Η τοπική μας διοίκηση παρέλαβε με μεγάλη χαρά την ποσότητα των μασκών που μας απεστάλη και θα φροντίσει για τη διάθεση τους στις υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας. Ευχαριστούμε θερμά την τοπική διοίκηση Αθηνών – Αττικής και την εταιρεία ΑΒ Βασιλόπουλος και τους συγχαίρουμε για την πρωτοβουλία τους.