- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Μεταγραφική ενίσχυση της Α.Κ.Α.Κ. & του ΑΣΚ Ολυμπιακός

Στην μεταγραφή επτά (7) αθλητών από άλλους συλλόγους της πόλης μας και της Ρόδου προχώρησε η κολυμβητική συνεργασία της Α.Κ.Α.Κ. & του ΑΣΚ Ολυμπιακός, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τον πήχη και την προσπάθεια αναβάθμισης της κολύμβησης  που γίνεται, ούτως ώστε να μπορέσει και η καρδιτσιώτικη κολύμβηση να πρωταγωνιστήσει σε πανελλήνιο επίπεδο!!!

Οι αθλητές που μεταγράφηκαν έχουν κατακτήσει πολλά μετάλλια και κατέχουν σημαντικές θέσεις στον πίνακα των καλυτέρων επιδόσεων στα αγωνίσματά τους πανελλαδικά.

Αθλητές μας πλέον, είναι:

Το όραμα μας είναι η δημιουργία ενός μεγάλου και δυνατού συλλόγου ο οποίος θα έχει όλες εκείνες τις δυνατότητες και βάσεις να διεκδικήσει υψηλές θέσεις και διακρίσεις. Με τις μεταγραφές αυτές κάνουμε ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση αυτή διότι οι γονείς και οι αθλητές αντιλαμβάνονται ότι σωστή και συστηματική δουλειά με όραμα και προοπτική γίνεται εδώ και 4 χρόνια, μόνο στην ΑΚΑΚ & τον ΑΣΚ Ολυμπιακό.

Νέοι και ταλαντούχοι προπονητές, πολλοί από αυτούς πρώην πρωταθλητές κολύμβησης,  πτυχιούχοι ΤΕΦΑΑ, με ειδικότητα πάνω στο άθλημα, στελεχώνουν την μεγάλη και πολυτάλαντη προπονητική μας ομάδα.

Η μοναδική προπονητικά ισχυρή μας ομάδα αποτελείται από:

Προσδοκούμε,  ότι και άλλοι γονείς και αθλητές θα ακολουθήσουν το παράδειγμα των παραπάνω και θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με εμάς.

Θα θέλαμε να τους καλωσορίσουμε όλους στο σύλλογο και να τους ευχηθούμε καλή κολυμβητική χρονιά και πάνω από όλα υγεία!!!