- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Με επιτυχία η δράση εθελοντικής καθαριότητας στο Αθλητικό Πάρκο

Ο Δήμος Καρδίτσας στο πλαίσια της προσπάθειας ενίσχυσης του εθελοντισμού και  ευαισθητοποίησης των πολιτών σε θέματα περιβάλλοντος συμμετείχε και φέτος στην πρωτοβουλία Let’s do it Greece, στη μεγαλύτερη εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού της χώρας που οργανώθηκε την Κυριακή 7 Απριλίου   με κεντρικό σύνθημα “γίνε η αλλαγή που περιμένεις” .

            Η κεντρική δράση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στο Αθλητικό Πάρκο της πόλης, όπου αιρετοί του Δήμου με επικεφαλής το Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Φώτη Αλεξάκο, εκπρόσωποι φορέων της περιοχής και ενεργοί πολίτες κάθε ηλικίας πραγματοποίησαν εθελοντικό καθαρισμό του πάρκου και της ευρύτερης περιοχής του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου.

            “ Για μία ακόμα φορά οι συμπολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του εθελοντισμού συμμετέχοντας στην κεντρική δράση που οργανώσαμε στο Αθλητικό Πάρκο συμμετέχοντας στην πανελλαδική πρωτοβουλία Let’s do it Greece.  Παράλληλα  με την κεντρική δράση και άλλοι φορείς της περιοχής, καθώς και οι μαθητές των σχολείων του Δήμου κατά τη διάρκεια της εβδομάδας προχώρησαν σε καθαρισμούς άλλων σημείων της πόλης με δική τους πρωτοβουλία.

Ευχαριστώ όλους όσοι συμμετείχαν στις δράσεις αυτές, στέλνοντας ένα μήνυμα εθελοντισμού, αλλά και σεβασμού προς το περιβάλλον που τόσο έχουμε ανάγκη.” δήλωσε σχετικά ο κ. Αλεξάκος.