- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Με θετικά μηνύματα και δυναμικά ξεκίνησε τον προεκλογικό αγώνα ο Σωτήρης Κουλοκτσής

Ελπιδοφόρο και συγχρόνως εντυπωσιακό ξεκίνημα έκανε στην έναρξη του προεκλογικού του αγώνα ο υποψήφιος βουλευτής Καρδίτσας με τη Ν.Δ. κ. Σωτήρης Κουλοκτσής. Ο κ. Κουλοκτσής επισκέφτηκε τις κοινότητες Μάρκου, Γοργοβιτών, Καρποχωρίου, Καππαδοκικού και Μελισσοχωρίου και συνομίλησε με τους κατοίκους. Στις παρεμβάσεις του τόνισε ότι στόχος της Ν.Δ. είναι να βγάλει τη χώρα από το τέλμα και την οικονομική ύφεση, στην οποία έχει περιέλθει εξ αιτίας των λανθασμένων επιλογών της απερχόμενης κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

«Με μεγάλη τιμή δέχτηκα να είμαι υποψήφιος με την ΝΔ, ένα κόμμα που στις ιστορικές στιγμές της χώρας μας ήτανε πάντα από τη σωστή πλευρά. Η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας μου το πρωί της Τρίτης από τη μεγάλη Δημοκρατική μας παράταξη, άναψε πλέον το «πράσινο φως» να βρεθώ μαζί σας. Στόχος μου να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις για το πώς θέλουμε τον τόπο μας, πως θέλουμε την χώρα μας» τόνισε στις επισκέψεις του ο κ. Σ. Κουλοκτσής.

Επίσης ο υποψήφιος βουλευτής υπογράμμισε: «Τα δύσκολα δεν  μας φοβίζουν,   διότι επιθυμία μας είναι να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι ώστε να βγει η χώρα από την κρίση και δεύτερον να προσφέρουμε μόνο. Όπως γνωρίζετε λειτουργώ όπως και πολλοί από εσάς  στο ελεύθερο επάγγελμα, στην ελεύθερη οικονομία, με  ότι καλό και ότι δύσκολο συνεπάγεται αυτό. Για αυτό αντιλαμβάνομαι την αγωνία του αγρότη, την προσπάθεια του μικρομεσαίου, του επαγγελματία, του μικροβιοτέχνη, του εμπόρου, να διασφαλίσουν ένα αξιοπρεπές εισόδημα για τους ίδιους και τις οικογένειες τους. Η χώρα μας βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι. Είναι στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας της. Τα μεγάλα προβλήματα είναι μπροστά μας. Θα πρέπει να αποφασίσουμε ποια χώρα θέλουμε για την επόμενη δεκαετία. Πως θέλουμε να είναι η ζωή των παιδιών μας, πως θέλουμε να είναι η  δική μας ζωή. Θα συνεχίσουμε στον δρόμο της αναποτελεσματικότητας, των εύκολων και ανέξοδων υποσχέσεων, του λαϊκισμού, των ψευτοεπιδομάτων, της αβεβαιότητας, της φτώχιας, της κατάθλιψης, του εθνικού διχασμού;  Ή θα ακολουθήσουμε τον δρόμο της αλήθειας, της ευθύνης, του ρεαλισμού, της ανάπτυξης, της αξιοκρατίας, της αξιοπρέπειας, της δημιουργίας πλούτου; Νομίζω πως η απάντηση είναι απλή και θα τη δώσει με ξεκάθαρο τρόπο στις 7 Ιουλίου ο ελληνικός λαός. Ο κ. Τσίπρας και οι υπόλοιποι κυβερνώντες θα περάσουν στην ιστορία ως,αποτυχημένη κυβέρνηση που συσσώρευσε δεινά στον τόπο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με όλα τα άξια και ικανά στελέχη που βρίσκονται στο κόμμα μας, θα φέρουν  την πραγματική αλλαγή που όλοι έχουμε ανάγκη» τόνισε ο κ. Κουλοκτσής. Ακόμη ο υποψήφιος ο οποίος και σε προσωπικό επίπεδο δίνει μια νικηφόρα, όπως όλα δείχνουν,  μάχη για την είσοδο του στο κοινοβούλιο,κατάληξε λέγοντας: « Σε ότι με αφορά  μπορώ να δεσμευτώ απέναντι σας για ορισμένα πράγματα. Μπορώ να δεσμευτώ ότι έχω τη διάθεση, τις γνώσεις και την αποφασιστικότητα που χρειάζεται, για να πάμε την Καρδίτσα ένα βήμα μπροστά. Όπως επίσης μπορώ να δεσμευτώ ότι σε κάθε περίπτωση θα είμαι εδώ μαζί σας. Δίπλα στις αγωνίες και στα προβλήματα σας. Μαζί θα αγωνιστούμε για να κάνουμε την Καρδίτσα μας καλύτερη, για να βελτιώσουμε τη ζωή μας». Οι περιοδείες του κ. Κουλοκτσή συνεχίζονται με στόχο να καλυφτούν στις ημέρες που απομένουν μέχρι τις εκλογές, όλες οι περιοχές του Νομού μας.