- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Με μέτρα προστασίας το Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στην Καρδίτσα

Το Τομεακό Συμβούλιο Καρδίτσας της ΚΝΕ ανακοινώνει την προσαρμογή των εκδηλώσεων του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Φέτος το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του “Οδηγητή” θα είναι …αλλιώς!

Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ, με αίσθημα ευθύνης, πήραμε από την πρώτη στιγμή της εκδήλωσης της πανδημίας στη χώρα μας όλα τα απαραίτητα μέτρα, προσαρμόζοντας τη λειτουργία και τη δράση μας, για να προφυλάξουμε σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες την υγεία των μελών και φίλων του Κόμματος και της ΚΝΕ. Έτσι θα κάνουμε και στο Φεστιβάλ.

Οι κεντρικές εκδηλώσεις στη Καρδίτσα θα πραγματοποιηθούν τη Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου στο στο χώρο του αθλητικού πάρκου, με ομιλία του Κώστα Αβραμόπουλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και μουσικό αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο από τους μουσικούς Μουλιάκος Ναπολέων, Πέτσα Ρίτσα και Φαλιάγκα Άρη

Πιο συγκεκριμένα για τις εκδηλώσεις του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή:

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν και οι εξής εκδηλώσεις :

Καλούμε τη νεολαία, με τη συμμετοχή της στο 46ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή, να δώσει αποφασιστική απάντηση στην κυβέρνηση, το κράτος και το σύστημα, που της κουνάνε το δάχτυλο, για να κρύψουν τις εγκληματικές ευθύνες τους. Να στείλει δυναμικό μήνυμα «οργανωμένης απειθαρχίας» στη βαρβαρότητα που ζούμε, στη χρεοκοπημένη πολιτική εξυπηρέτησης των λίγων σε βάρος των πολλών!

Η νεολαία δε φιμώνεται! Φέτος απέδειξε ότι «…και τα καλυμμένα στόματα βγάζουν φωνή»! Με την επιτυχία του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή τη φωνή αυτή θα τη δυναμώσουμε για μέτρα προστασίας της υγείας και των δικαιωμάτων μας, για να μην πληρώσουμε ξανά την κρίση του συστήματος, για την απεμπλοκή της χώρας μας από τα επικίνδυνα ιμπεριαλιστικά σχέδια ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ.

Το σύνθημα του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή, «Σοσιαλισμός, για να μπορούμε να ανασαίνουμε, για να νικήσει η ζωή!», θα ακουστεί δυνατά!