- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται το πρόγραμμα κατασκήνωση στην πόλη

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται το πρόγραμμα κατασκήνωση στην πόλη που υλοποιεί για 3η χρονιά φέτος η Ιερά μας Μητρόπολη.

Την Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019 στις 9.00 π.μ τελέσθηκε ο Αγιασμός από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Τιμόθεο για την 2η περίοδο της κατασκήνωσης στην πόλη. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, συνοδεύονταν από τον Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητροπόλεως μας  π. Αμφιλόχιο Παπανδρέου, τον υπεύθυνο του γραφείου νεότητος π. Παναγιώτη Καλλιώρα και τον Ιερέα  του Ιερού Ναού Αγίου Μηνά Καρδίτσας π. Προκόπιο Αποστόλου, όπου και πραγματοποιείται η κατασκήνωση.

Τα παιδικά γέλια ήχησαν και πάλι στην Κατασκήνωση, στον καταπράσινο αύλειο χώρο του Αγίου Μηνά.

Οι μικροί κατασκηνωτές γέμισαν και πάλι τον όμορφο χώρο και έτσι η φύση ενώθηκε με τις χαρούμενες φωνές των παιδιών!

Μετά τον καθιερωμένο Αγιασμό για την έναρξη της 2ης Κατασκηνωτικής Περιόδου κι αφού όλοι πέρασαν για να αγιασθούν, ο Μητροπολίτης μας μίλησε σύντομα στα παιδιά, ευχαριστώντας τον υπεύθυνο του γραφείου νεότητος για την άρτια διοργάνωση και όλους όσους με κόπο αλλά και αυταπάρνηση διακονούν εθελοντικά για τα παιδιά μας. Ευχήθηκε δε στα παιδιά, μέσα στο πνεύμα της Εκκλησίας, να περάσουν καλά αυτό το διάστημα και να γεμίσουν με χαμόγελα, όμορφες εμπειρίες και Χριστό τις καρδιές τους!

Να σημειωθεί ότι στην πρώτη περίοδο που πραγματοποιήθηκε από 8 έως 12 Ιουλίου,  περίπου 50 κορίτσια και αγόρια δημοτικού φιλοξενήθηκαν εντελώς δωρεάν από τις 8.00 το πρωί έως τις 15.00 το μεσημέρι, για 5 ημέρες ενώ η 2η και τελευταία περίοδος θα διαρκέσει  από 15 έως και 19 Ιουλίου και φιλοξενεί πάλι 50 κορίτσια και αγόρια δημοτικού.