- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Μηχανές γαλλικής αερολέσχης στο αεροδρόμιο της Μυρίνης

Έντονη δραστηριότητα αναμένεται στο αεροδρόμιο Μυρίνης την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017,καθώς αναμένεται να αφιχθούν δέκα (10) υπερελαφρές πτητικές μηχανές τύπου trike και  gyrocopter που ανήκουν σε γαλλική αερολέσχη.

Τα πληρώματα των συγκεκριμένων πτητικών μηχανών πραγματοποιούν τον γύρο της Ελλάδος σε μια διαδρομή που περιλαμβάνει την επίσκεψη σε πεδία προσγείωσης την οποία τα μέλη της γαλλικής αερολέσχης έχουν ονομάσει ¨το ταξίδι του Οδυσσέα». Στα πλαίσια λοιπόν αυτά είκοσι περίπου γάλλοι θα βρεθούν στην Καρδίτσα την Πέμπτη και θα διανυκτερεύσουν στην πόλη μας αναχωρώντας για την συνέχιση του ταξιδιού τους την Παρασκευή 2 Ιουνίου .

Η Αερολέσχη Ν. Καρδίτσας συμμετέχοντας μαζί με άλλες Αερολέσχες,  στην προσπάθεια υποστήριξης  των γαλλικών πληρωμάτων ώστε να ολοκληρώσουν το ταξίδι τους με επιτυχία,  θα βρίσκεται στο αεροδρόμιο  Μυρίνης το διήμερο 1-2 Ιουνίου 2017 για να υποδεχθεί τα γαλλικά πληρώματα να τους καλωσορίσει στην Καρδίτσα  και να κάνει την διαμονή τους στην πόλη μας όσο γίνεται πιο ευχάριστη.

Η επιλογή του αεροδρόμιου Μυρίνης και η συμμετοχή της Αερολέσχης Ν. Καρδίτσας στην υποστήριξη της γαλλικής αερολέσχης και των γαλλικών πληρωμάτων κατά δεικνύει για ακόμη μια φορά την σημαντική θέση που κατέχει η ΑΝΚ στον χώρο της Γενικής Αεροπορίας /ΥΠΑΜ στην Ελλάδα , και την εξαιρετική εκτίμηση που απολαμβάνει από τις αντίστοιχες Αερολέσχες  τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Τα μέλη της ΑΝΚ θα βρίσκονται στο αεροδρόμιο Μυρίνης την Πέμπτη το πρωί και προσκαλούν τους κατοίκους του Νομού μας στην υποδοχή των γαλλικών πληρωμάτων , σε μια ξεχωριστή εμπειρία με διαφορετικού τύπου πτητικές μηχανές  και σε μια προσπάθεια να δείξουμε ένα φιλόξενο πρόσωπο το οποίο είναι σίγουρο ότι θα έχει σημαντικές επιπτώσεις στην διαμόρφωση του τουριστικού προφίλ του Νομού μας. Όπως πάντα για όσους ενδιαφέρονται θα γίνουν και πτήσεις  εθισμού  με το αεροπλάνο της Αερολέσχης μας .

 

Για την Αερολέσχη Ν. Καρδίτσας

Ο Πρόεδρος

Παναγιώτης  Μιχόπουλος