- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Μπ. Παπαδόπουλος: Η έλλειψη επαρκούς αστυνόμευσης στο Δ. Σοφάδων υπονομεύει το μέλλον του

Το πρόβλημα της ελλιπούς αστυνόμευσης τονίζει με επιστολή του ο τέως Δήμαρχος Σοφάδων προς τους βουλευτές του νομού, την Αστυνομική Δ/νση Καρδίτσας, και το Νοσοκομείο Καρδίτσας, με αφορμή τις φθορές που προκλήθηκαν για μία ακόμα φορά αναίτια στο Κέντρο Υγείας Σοφάδων και τον προπηλακισμό του προσωπικού το βράδυ της 12ης/11/2018 από δράστες υπό την επήρεια αλκοόλ. Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

Πάμπολλες φορές στο παρελθόν είχα γίνει «τσιμπούρι» σε κρατούντες και αρμόδιους για την ελλιπέστατη αστυνόμευση στην ευρύτερη περιοχή του Δ. Σοφάδων.

Αν και άλλοι είναι στον Δήμο μας εκείνοι που πρέπει να παίρνουν καθημερινά πρωτοβουλίες και να προχωρούν σε ενέργειες για την αδιάκοπη ανάδειξη αυτού του τόσο σοβαρού θέματος που ταλαιπωρεί όσους ζουν στο Δήμο μας και κυρίως τους κατοίκους και τους επαγγελματίες της πόλης των Σοφάδων, εν τούτοις, δεν μπορώ να στέκομαι κι εγώ σιωπηλός βλέποντας την ανεξέλεγκτη κατάσταση που επικρατεί, παίρνοντας αφορμή από το νέο, θρασύτατο, περιστατικό που διαδραματίστηκε στο Κέντρο Υγείας Σοφάδων.

Για μια ακόμα φορά νταήδες, ανενόχλητα και ατιμώρητα, το βράδυ της 12ης/11/2018 τα έκαναν γυαλιά καρφιά ξυλοκοπώντας και το προσωπικό.

Είναι περήφανη η Πολιτεία που δεν παίρνει μέτρα για την αποκατάσταση του κλίματος τρόμου που επικρατεί στην πόλη μας μόλις ο ήλιος δύσει; Ποιος πολιτειακός άρχοντας και υπηρεσιακός παράγοντας αισθάνεται ότι εκπληρώνει το καθήκον του όταν γνωρίζει ότι στους Σοφάδες:

Είναι προφανές πλέον ότι μαζί με τον τόπο μας που αφέθηκε στο έλεος του Θεού έγινε το ίδιο και με το ΑΤ Σοφάδων.

Ως που θα πάει όμως αυτή η κατάσταση;

Ως πότε θα ανεχόμαστε το καθεστώς άβατου που επικρατεί σε συγκεκριμένα σημεία του Δήμου;

Ως πότε θα συνεχίσει η Πολιτεία να κλείνει τα μάτια σ ένα πρόβλημα που διαρκώς διογκώνεται βυθίζοντας τον τόπο μας;

Του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Μπάμπη Παπαδόπουλου