- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Νέα διοίκηση στο Δ.Σ. του Γ.Σ. Μουζακίου Γ. Πασιαλής

Νέα διοίκηση με την συμμετοχή και νέων προσώπων στο Διοικητικό Συμβούλιο του ιστορικού Συλλόγου ΓΣ Μουζακίου & Περιχώρων “Γ. Πασιαλής”, προέκυψε μετά την εκλογική διαδικασία της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου.


Οι βασικές επιδιώξεις εστιάστηκαν στη συγκρότηση μιας διοικητικής ομάδας με έμφαση στην ανανέωση και την είσοδο νέων μελών στο Σύλλογο, με άμεσο στόχο να έρθουν κοντά στον αθλητισμό ακόμη περισσότεροι νέοι και νέες.
Έτσι μετά την αναβληθείσα Γενική Συνέλευση της 10/06/2020, λόγω μη απαρτίας των μελών, πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 17/06/2020 παρουσία της δικηγόρου κ. Παπαδοπούλου Παρασκευή, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μουζακίου, οι εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου.
Μετά την ψηφοφορία 56 μελών εξελέγησαν 13 μέλη για το νέο Δ.Σ. Κατόπιν αυτού, τη Δευτέρα 22/06/2020, συνήλθαν σε συνεδρίαση τα μέλη, όπως προέκυψαν από τις εκλογές, όπου συγκροτήθηκαν σε σώμα ως εξής:
Πρόεδρος: Γκαραβέλας Ηλίας
Αντιπρόεδρος: Πολύζος Ιωάννης
Γενικός Γραμματέας: Τσιτσώνης Πολυχρόνης
Ταμίας: Κούρτης Στέργιος
Έφορος Υλικού: Πλακιάς Λάμπρος
Γενικός Αρχηγός: Σύλλας Γεώργιος
Ειδικός Γραμματέας: Πολίτης Νικόλαος
Μέλος: Παπασωτηρίου Σοφία
Μέλος: Καλιώρας Γεώργιος
Μέλος: Κωστόπουλος Απόστολος
Μέλος: Γώγος Γεώργιος
Μέλος: Παΐδας Στέργιος
Μέλος: Σκύλλας Θωμάς
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη του Συλλόγου που προσήλθαν στις εκλογές και μας τίμησαν με την ψήφο τους. Ιδιαίτερα, τον Δήμαρχο Μουζακίου κ. Φάνη Στάθη ο οποίος είναι και παλιός αθλητής του Συλλόγου, τον κ. Πλαϊνό Γιώργο, από τους πρώτους αθλητές του Συλλόγου αλλά και προπονητής των ομάδων μπάσκετ για πολλά χρόνια και περισσότερο τον κ. Φίλιππο Χ. Πλακιά, τον εμπνευστή όλων μας, που ότι και να πούμε γι αυτόν τον Άνθρωπο είναι λίγο.
Όλοι μαζί, παλιοί και νέοι, θα προχωρήσουμε ενωμένοι ευελπιστώντας ότι ο κόσμος της περιοχής μας θα αγκαλιάσει την προσπάθειά μας. Έχουμε ανοίξει διάπλατα τις πόρτες του Συλλόγου και βασικός στόχος μας είναι να προσελκύσουμε ακόμη περισσότερους νέους και νέες στα τμήματα του Συλλόγου μας.