- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Νέα συνάντηση της Ομάδας Εργασίας για τη συμμετοχή του Δήμου Καρδίτσας στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

Ανοικτή πρόσκληση σε φορείς, συλλόγους  και εθελοντές για τη συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις που θα οργανώσει για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας (Ε.Ε.Κ.) 2019 απευθύνει ο Δήμος Καρδίτσας. Η ενεργοποίηση και η συμμετοχή πολλών φορέων ήταν άλλωστε και ένα από τα στοιχεία που συνέβαλαν καθοριστικά στην μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η συμμετοχή του Δήμου στην περσινή διοργάνωση, η οποία επιβραβεύθηκε με το πρώτο βραβείο στην κατηγορία του σε επίπεδο χώρας και την επιλογή της Καρδίτσας στην καλύτερη τριάδα των ευρωπαϊκών πόλεων με πληθυσμό έως 50.000 κατοίκους.

Στη δεύτερη συνάντηση της Ομάδας Εργασίας που ασχολείται με το σχεδιασμό και την οργάνωση των δράσεων και των εκδηλώσεων για την Ε.Ε.Κ. συζητήθηκε το θέμα της φετινής διοργάνωσης που είναι  το ασφαλές περπάτημα και το ποδήλατο, καθώς και τα οφέλη που μπορεί να έχουν για την υγεία μας, το περιβάλλον μας και την τσέπη μας και έγιναν οι αρχικές προτάσεις.

Όπως επισημάνθηκε πέρα από τις προτάσεις και τις ιδέες της Ομάδας είναι σημαντικό να εμπλακούν στον σχεδιασμό και την οργάνωση των εκδηλώσεων και των δράσεων και άλλοι φορείς και συλλογικότητες της περιοχής καταθέτοντας και τις δικές τους προτάσεις.

Όσοι φορείς σύλλογοι ή ιδιώτες επιθυμούν να συμβάλουν στην φετινή διοργάνωση

μπορούν να απευθύνονται στον συντονιστή της Ομάδας Εργασίας που είναι  ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής, Καινοτομίας & Δράσεων Νεολαίας  κ. Βασ. Κουρκούνας.