- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Νέες δωρεές στο Αστυνομικό Μουσείο Καρδίτσας

Ο κ. Αθανάσιος Κακάβας, πρώην Γραμματέας της τοπικής κοινότητας Μητρόπολης Καρδίτσας, ενδιαφέρθηκε και συγκέντρωσε για τις ανάγκες του Αστυνομικού μας Μουσείου εννέα στολές της Ελληνικής Χωροφυλακής, του Ελληνικού Στρατού, της Αεροπορίας και της Αγροφυλακής, τις οποίες προσέφεραν ευγενώς οι κ.κ. Αθανάσιος Γκατζιώνης – Συνταγματάρχης, Βασίλειος Παπαγεωργίου – Αντισυνταγματάρχης, Κωνσταντίνος Σιάκας – Υποπτέραρχος, Χρήστος Παπαγεωργίου – Ανθυπομοίραρχος, Ιωάννης Πούλιος – Αξιωματικός Χωροφυλακής, Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος, Αντρέας Καραμπέρης και Παναγιώτης Καζνέσης Αγροφύλακες.

Ο ιδρυτής του Μουσείου κ. Δημήτριος Καλλιαντζής ευχαρίστησε από καρδιάς τον κ. Αθανάσιο Κακάβα και μέσω αυτού τους ανωτέρω δωρητές. Στη συνέχεια, του επέδωσε ευχαριστήριο έπαινο για την προσφορά του αυτή.

Επιπλέον, να σημειωθεί ότι ο κ. Κακάβας είναι ένα δραστήριο μέλος της τοπικής κοινωνίας. Στην πολυετή πορεία του προσέφερε και εξακολουθεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του για το κοινό καλό. Είναι πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων Κοινοτικών Υπαλλήλων. Μάλιστα, διετέλεσε μέλος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αμπελοκαλλιεργητών Ελλάδας και δραστηριοποιήθηκε και σε άλλους μαζικούς φορείς. Για την ποικίλη δράση και προσφορά του έχει τιμηθεί από Αρχές, συλλόγους και λοιπούς φορείς. Πρωτοστάτησε ως ταμίας της Ερανικής Επιτροπής για την ανέγερση του μεγαλοπρεπούς Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου στη Μητρόπολη Καρδίτσας.