- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Να λειτουργήσει άμεσα το ακτινολογικό του Κ.Υ. Μουζακίου

Επιστολή προς τον Υπουργό Υγείας κ. Ξανθό απέστειλε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Γεώργιος Κωτσός ζητώντας να επαναλειτουργήσει άμεσα το Ακτινολογικό Εργαστήριο στο Κέντρο Υγείας Μουζακίου, το οποίο έκλεισε μετά την απόσπαση για τρεις μήνες της μοναδικής Ακτινολόγου στο Νοσοκομείο Καρδίτσας.

Η επιστολή που κοινοποιήθηκε στο Διοικητή της 5ης ΥΠΕ και στους Βουλευτές του Νομού μας είναι η παρακάτω:

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Στο Δήμο μας λειτουργούσε καθημερινά στο Κέντρο Υγείας Μουζακίου Ακτινολογικό Εργαστήριο από 2)ετίας και πλέον, προσφέροντας τις υπηρεσίες του στους δημότες του Δήμου Μουζακίου και της ευρύτερης περιοχής.

Εδώ και πέντε ημέρες η Διοίκηση του Νοσοκομείου Καρδίτσας έλαβε την  απόφαση να αποσπάσει τη μοναδική ακτινολόγο στο Νοσοκομείο Καρδίτσας  με αποτέλεσμα το κλείσιμο αυτής της Μονάδας.

Επειδή το ακτινολογικό εργαστήριο  του Κέντρου Υγείας  Μουζακίου, εξυπηρετούσε και εξυπηρετεί τους δημότες του Δήμου Μουζακίου, Αργιθέας και γενικότερα της ευρύτερης περιοχής ,θα πρέπει να δώσετε λύση στο πρόβλημα  και να παραμείνει η Ακτινολόγος στο Κέντρο Υγείας Μουζακίου ,για την καλλίτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων του Δήμου Μουζακίου και της ευρύτερης περιοχής ,αποφεύγοντας την ταλαιπωρία της μετακίνησης στο  Νοσοκομείο Καρδίτσας.