- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Να καθιερωθεί στο Δ. Μουζακίου το πανελλήνιο τουρνουά ποδοσφαίρου Ακαδημιών

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το πανελλήνιο τουρνουά ποδοσφαίρου Ακαδημιών που διοργανώθηκε στο Μαυρομμάτι με πρωτοβουλία του ΑΣ Μαυρομματίου ο Καραϊσκάκης και την αιγίδα του Δήμου Μουζακίου.

Στο τουρναουά συμμετείχαν ομάδες απ’ όλη την Ελλάδα σε τέσσερις κατηγορίες και συγκεκριμένα η junior, η παμπαίδων, η παιδική και η εφηβική.

Συνολικά σύμφωνα με τους διοργανωτές πήραν μέρος 40 σύλλογοι, με 100 τμήματα και πάνω από 1.000 παιδιά.

Όλοι οι συμμετέχοντες έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από το επίπεδο της διοργάνωσης και κυρίως εκείνο που τους εντυπωσίασε ήταν το φυσικό περιβάλλον η άριστη κατάσταση των δύο γηπέδων του Μαυρομματίου όπου διεξήχθησαν οι αγώνες και το υψηλό επίπεδο των ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων όπου φιλοξενήθηκαν οι αποστολές των ομάδων.

Τα γήπεδα όπου γινόταν οι αγώνες επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Γκινή και συνομίλησε τόσο με τους διοργανωτές όσο και με τους συμμετέχοντες. Όλοι ευχαρίστησαν τον κ. Κωτσό για την άριστη διοργάνωση και εξέφρασαν τις άριστες εντυπώσεις τους τόσο από τις γηπεδικές εγκαταστάσεις όσο και από τη φιλοξενία τους σε ξενοδοχείο του Μουζακίου.

Ο κ. Κωτσός από την πλευρά του έκανε γνωστό στους διοργανωτές πως φιλοδοξία της Δημοτικής Αρχής είναι ο Δήμος Μουζακίου να τοποθετηθεί στον αθλητικό χάρτη της χώρα μας ως ένας ιδανικός τόπος προετοιμασίας ομάδων, καθώς διαθέτει αθλητικές εγκαταστάσεις σε πολύ καλό επίπεδο και ξενοδοχειακή υποδομή που ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις.

Ο Δήμαρχος Μουζακίου είχε μακρά συνομιλία με πολλούς από τους υπευθύνους των ομάδων που συμμετείχαν στο τουρνουά, άκουσε με προσοχή τις εντυπώσεις τους και τους ζήτησε να καταθέσουν τις παρατηρήσεις τους προκειμένου να διορθωθούν λάθη ή ατέλειες, προκειμένου να βελτιωθούν, ώστε η επόμενη διοργάνωση να είναι ακόμη καλύτερη. Ο κ. Κωτσός είχε εκτενή συζήτηση με το γνωστό πρώην ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή παιδικών ομάδων κ. Βασίλη Λάκη ο οποίος του μετέφερε την πλήρη ικανοποίηση όλων των αποστολών που συμμετείχαν στη διοργάνωση.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλει ο Δήμος Μουζακίου να καταστεί αθλητικός προορισμός, εκτός από το πανελλήνιο τουρνουά ακαδημιών, στο κλειστό γυμναστήριο Μουζακίου αυτές τις ημέρες πραγματοποιείται η προετοιμασία των Εθνικών Ομάδων Παμπαίδων και Πανκορασίδων Βόλλεϋ. Ενώ από τις 22/6 έως 27/6 θα πραγματοποιηθεί στο Μουζάκι η προετοιμασία Εθνικής πάιδων και 25/7 έως 11/8 προετοιμασία Εθνικής κορασίδων. Όλες οι παραπάνω ομάδες θα φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις της Μαθητικής Εστίας που διαθέτει ο Δήμος Μουζακίου.

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συμμετέχοντες στο πανελλήνιο τουρνουά Ακαδημιών ποδοσφαίρου που πραγματοποιήθηκε στο Μαυρομμάτι, καθώς ανέδειξαν τη μεγάλη δυνατότητα που έχει ο Δήμος Μουζακίου να φιλοξενεί αθλητικές δραστηριότητες πανελλήνιου επιπέδου. Επίσης σημαντική στην επιτυχία ήταν και η συμβολή του προέδρου του Α.Σ. Μαυρομματίου ο Καραϊσκάκης κ. Αποστολόπουλου ο οποίος ήταν διαρκώς παρών και κυρίως ανέδειξε τη σπουδαιότητα του εθελοντισμού σ’ αυτές τις περιπτώσεις. Φιλοδοξία μας είναι η καθιέρωση σε ετήσια βάση του τουρνουά με τη συμμετοχή ακόμη περισσότερων ομάδων.» δήλωσε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός που έκανε και τις απονομές των πρώτων ομάδων του τουρνουά.