- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

ΝΟΔΕ Καρδίτσας και ΟΝΝΕΔ στηρίζουν τους πληγέντες

Η σημερινή μέρα βρίσκει την Ελλάδα σε  εθνικό πένθος καθώς συμπολίτες μας έχασαν την ζωή τους κάτω από τραγικές συνθήκες μετά την άνιση μάχη με την πύρινη λαίλαπα και άλλοι αγνοούνται στις περιοχές της Αττικής που επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές . Ο ελληνικός λαός για μια ακόμη φορά αποδεικνύει ότι στα δύσκολα είναι ενωμένος και ότι δεν έχει χάσει τον ανθρωπισμό του, καθώς η συμπαράσταση  χιλιάδων πολιτών στους πληγέντες είναι μεγάλη με παροχή διαφόρων υλικών καθώς και αίματος που είναι χρήσιμα αυτές τις πρώτες ώρες. Επίσης με αυταπάρνηση αγωνίζονται απέναντι στην μανία της φωτιάς οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αλλά και η Αστυνομία.

Με απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη οι ΝΟΔΕ όλης της Ελλάδας θα είναι αρωγοί  σε αυτή την προσπάθεια. Τα γραφεία  της ΝΟΔΕ Καρδίτσας θα είναι ανοιχτά από το πρωί 9.30-  13.30 και το απόγευμα 18.-20.00  και θα δέχονται

* Εμφιαλωμένα νερά

* Ρύζι και μακαρόνια

* Τρόφιμα στερεά και υγρά μακράς διάρκειας που δεν χρειάζονται μαγείρεμα

* Ρούχα, υποδήματα, κλινοσκεπάσματα,

* Φάρμακα (αναλγητικά και παραφαρμακευτικά προϊόντα)

* Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας.

Οι τραυματίες έχουν ανάγκη αίματος και παραγώγων του και πρέπει να στέλνετε στα Γ.Ν. «Η Ελπίς», Γ.Ν. Ελευσίνας «Θριάσιο» και Γ.Ν.Α. «Σισμανόγλειο».