- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

ΝΟΔΕ ν. Καρδίτσας : Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει στο δύο μέτρα δύο σταθμά

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η τακτική της κωλοτούμπας αποτελεί γνωστή και προσφιλή μέθοδο του ΣΥΡΙΖΑ σε πολλά θέματα. Όπως επίσης και η εκμετάλλευση συγκεντρώσεων, διαμαρτυριών και αντιδράσεων κοινωνικών φορέων ειδικά όταν αυτές αφορούν εθνικά θέματα.

Αφού λοιπόν δεν κατάφερε η κυβέρνηση να πείσει κανέναν για την δήθεν επιτυχία της, όπως χαρακτήρισε τη συμφωνία των Πρεσπών, προσπαθεί τώρα να εκμεταλλευτεί τις αντιδράσεις των μαθητών, τις οποίες χαρακτηρίζει υποκινούμενες από φασιστικά και ακροδεξιά στοιχεία.

Έλεος! Ως πότε θα τα μετράνε όλα με δύο μέτρα και δύο σταθμά; Ως πότε θα χρησιμοποιούν την τακτική του  ‘’ όπως μας βολεύει’’; Ως πότε θα κάνουν το ‘’ άσπρο – μαύρο’’;

Ξεχνούν ηθελημένα, όπως φαίνεται, τις περιόδους που το σύνολο σχεδόν των σχολείων της χώρας τελούσε υπό κατάληψη για λόγους που ουδεμία σχέση είχαν ούτε με εθνικά θέματα, ούτε με θέματα που αφορούσαν στην παιδεία. ‘Ηταν τότε που οι μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ τριγυρνούσαν στα σχολεία και έβαζαν λουκέτο με το έτσι θέλω, αγνοώντας τους μαθητές που ήθελαν να κάνουν μάθημα. Υπάρχει άραγε μεγαλύτερος φασισμός από το να γίνονται καταλήψεις, χωρίς ουσιαστικό λόγο και χωρίς να λαμβάνεται υπόψιν η πλειοψηφία των μαθητών;

Να μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και πλούσιο φωτογραφικό αρχείο από τα .. ένδοξα χρόνια του πρωθυπουργού , όταν ο ίδιος πρωτοστατούσε στις καταλήψεις σχολείων και οργάνωνε το πανελλαδικό κλείσιμο των σχολείων. Αλυσίδα και λουκέτο στις αυλόπορτες των σχολείων, καταστροφές υλικοτεχνικού εξοπλισμού, δεκάδες χαμένες διδακτικές ώρες … και σ’ όποιον αρέσει… Αυτό δεν είναι φασισμός; ‘Όχι !!! Στο ΣΥΡΙΖΑ το βάφτιζαν ‘’ αντίσταση – ανυπακοή’’ και ‘’προοδευτισμό».

Ο φασισμός , κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, δεν αντιμετωπίζεται με την εκμετάλλευση κανενός Φύσσα και Κατσίφα. Τον φασισμό δεν τον ‘’ τρέφουν ‘’ συνθήματα και πανό. Γιατί φασισμός είναι το να θέλεις να υποτάξεις συνειδήσεις, να εξαθλιώνεις την κοινωνία και βαφτίζεις επιτυχία την εθνική ταπείνωση. Κάτι που το ξέρετε καλά εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ με την υποστήριξη βέβαια των ΑΝΕΛ ( που μια τα ΄΄σπάτε ΄΄ μαζί τους , μια τα ΄΄βρίσκετε»)γιατί το εφαρμόζετε κάθε μέρα στα χρόνια που κυβερνάτε τη χώρα.

Δυστυχώς για εσάς και οι μαθητές και οι πολίτες της χώρας έχουν φωνή και θα πάρετε την απάντηση στις εκλογές. Την πλέον κορυφαία δημοκρατική διαδικασία , μιας και μιλάτε για δημοκρατία…..