- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

“Νοιάζομαι – Συμμετέχω” στον εθελοντικό καθαρισμό που οργανώνει ο Δήμος Καρδίτσας

Την Κυριακή 18 Ιανουαρίου και ώρα 10.15 π.μ. στο Αθλητικό Πάρκο, στην έξοδο της οδού Υψηλάντου είναι το ραντεβού των συλλόγων, εθελοντικών οργανώσεων και κάθε εθελοντή- ενεργού πολίτη της Καρδίτσας που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην δράση εθελοντικού καθαρισμού που οργανώνει ο Δήμος Καρδίτσας με την υποστήριξη της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας, με χορηγία της οποίας θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες τα απαραίτητα υλικά ( γάντια και σακούλες) αλλά και αναμνηστικό καπελάκι.

Βασικός στόχος αυτής της πρωτοβουλίας του Δήμου που βρήκε την άμεση και θερμή ανταπόκριση της Τράπεζας είναι η περαιτέρω ευαισθητοποίηση των δημοτών στο θέμα της καθαριότητας που σχετίζεται άμεσα με την καθημερινότητα και την ποιότητα της ζωής μας. Το μήνυμα “Νοιάζομαι- Συμμετέχω” έρχεται να υπογραμμίσει την σημασία της συμμετοχής όλων στην προσπάθεια για μια καθαρότερη, όμορφότερη, πιο νοικοκυρεμένη και ελκυστικότερη πόλη.

Παράλληλα η δράση αυτή προάγει την αξία του εθελοντισμού, η περαιτέρω ανάπτυξη του οποίου στην τοπική κοινωνία, με μορφές που εκτείνονται σε όλο το φάσμα της κοινωνικής ζωής αποτελεί προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής.