- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Ξεκινούν οι εγγραφές στις ακαδημίες του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου

Το Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου & Περιχώρων «Γεώργιος Πασιαλής» καλεί όλα τα παιδιά από 5 ετών και άνω και τους γονείς να συμμετέχουν σε όλα τα νέα τμήματα και στις δράσεις του συλλόγου.

Κάνουμε μια νέα προσπάθεια με τρομερή όρεξη για να οργανώσουμε υποδομές και νέα δεδομένα στον αθλητισμό της περιοχής. Σε κάθε άθλημα έχουμε εξασφαλίσει συνεργασία με ομάδα εξειδικευμένων προπονητών που εγγυώνται για την καλύτερη εκπαίδευση των νέων αθλητών.

Συγκεκριμένα, συνεχίζουμε την επιτυχημένη συνεργασία των προηγουμένων ετών με τους προπονητές του Βόλει, Αντώνη Θάνο και Λίλιαν Ρακοβίτη που θα συνεχίσουν με τα τμήματα των Μίνι, Παγκορασίδων, Κορασίδων, Νεανίδων και Γυναικών.

Ομοίως, στο τμήμα Στίβου συνεχίζει ο γυμναστής Τόμη Ευθυμίου, προσδοκώντας να συνεχιστεί και φέτος η συγκομιδή μεταλλίων!

Η αλλαγή γίνεται στο τμήμα Μπάσκετ, όπου νέος προπονητής είναι ο Γιώργος Κουρμέτζας, γνωστός σε εθνικές κατηγορίες ως αθλητής και πλέον συνεχίζοντας μια επιτυχημένη προπονητική πορεία, γίνεται μέλος της ομάδας με το τεχνικό του επιτελείο αποτελούμενο από καταρτισμένους γυμναστές. Θα επιμελείται προσωπικά όλα τα τμήματα Παίδων, Εφήβων και  Ανδρών του συλλόγου στο Μπάσκετ.

Η νέα αγωνιστική χρονιά προμηνύεται συναρπαστική.

Σας καλούμε όλους να βάλουμε στη ζωή μας και στη ζωή των παιδιών μας, τον αθλητισμό.

Από την προσπάθειά μας αυτή, δεν περισσεύει κάνεις.

                             Το Δ.Σ.