- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Οι γυναίκες στηρίζουν τον αγώνα των εργαζόμενων στην υγεία

Ο Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας και οι Ομάδες Γυναικών Σέκλιζας-Ταμασίου  συμπαραστέκονται στον αγώνα των εργαζόμενων στην υγεία, που δίνουν την μάχη τους και κινητοποιούνται με  στάση εργασίας την Πέμπτη 12 Νοέμβρη.

Με την ραγδαία εξάπλωση της πανδημίας ξεγυμνώθηκαν οι μεγάλες ελλείψεις του δημόσιου συστήματος υγείας. Πρόκειται για το αποτέλεσμα της πολιτικής που θυσιάζει το δικαίωμα μας στη δημόσια δωρεάν υγεία στο θεό της εμπορευματοποίησης και της ιδιωτικοποίησης για να αυξάνονται τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων.

Προβάλλουν την ατομική μας ευθύνη για να κρύψουν τις ευθύνες τους.  Να  κρύψουν ότι  η υγεία των οικογενειών μας είναι ασύμβατη με τους νόμους της αγοράς και του κέρδους.

Δεν ανεχόμαστε να πληρώσουμε εμείς την υγειονομική κρίση

Δε συμβιβαζόμαστε να είναι οι ανάγκες μας στο περιθώριο, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να έχουμε όλοι και όλες δημόσιες δωρεάν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Υγείας, Παιδείας, Πρόνοιας.

Απευθυνόμαστε στις γυναίκες της Καρδίτσας στέλνοντας τους το μήνυμα:

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές δεν είσαι μόνη σου. Ο Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας και οι Ομάδες Γυναικών Σέκλιζας-Ταμασίου (μέλη της ΟΓΕ) είναι στο πλάι σου.

Η επόμενη μέρα δεν πρέπει να μας βρει παροπλισμένες και απογοητευμένες.

Η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει δυνατές και μαχητικές.

Να πάρουμε θέση στο συλλογικό αγώνα, να σταθούμε μαχητικά στον πλάι των αγωνιζόμενων υγειονομικών,  για μια ζωή με δικαιώματα.