- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Οι διακριθέντες στον 77ο Διαγωνισμό Μαθηματικών

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Καρδίτσας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας µε μεγάλη χαρά ανακοινώνει ότι 9 μαθητές από το νομό µας διακρίθηκαν στον 77ο Διαγωνισμό Μαθηματικών «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ», που έγινε το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017. Συγκεκριμένα διακρίθηκαν οι μαθητές :

 

  ΤΑΞΗ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΕΙΟ
1 Β’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΒΕΡΩΝΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
2 Β’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ 4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
3 Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΟΪΑΝΟΥ ΕΛΠΙΝΙΚΗ 5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
4 Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΣΣΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 1ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
5 Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΝΤΑΝΟΒΑΣΙΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ 2ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
6 Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΟΦΑΔΩΝ
7 Β΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΛΕΚΚΑ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ 4ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
8 Β΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΡΑΦΑΗΛΙΑ 1ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
9 Γ΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΓΡΙΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 4ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Οι παραπάνω μαθητές θα συμμετέχουν στη 34η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017, στην Αθήνα, στο κτίριο του Νέου Χημείου, οδός Ναυαρίνου 13Α, μεταξύ Μαυρομιχάλη και Χαρ. Τρικούπη στις 09.00 π.μ. προκειμένου να διεκδικήσουν μια θέση στον επόμενο «ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ» διαγωνισμό από τον οποίο θα επιλεγούν τα µέλη των Εθνικών Οµάδων Μαθηµατικών, που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα  µας:

Την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 στo Αμφιθέατρο Αντωνιάδου του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Πατησίων 76, είσοδος από Αντωνιάδου) και ώρα 12.00 θα γίνει η τελετή βράβευσης των μαθητών που θα διακριθούν στο διαγωνισμό «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ».

Συγχαίρουμε τους μαθητές που διακρίθηκαν και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της προσπάθειάς τους. Το παράρτημά μας, συνεχίζει τα δωρεάν μαθήματα προετοιμασίας των μαθητών, καθότι η ύλη του διαγωνισμού «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» περιλαμβάνει τα παρακάτω αντικείμενα : Άλγεβρα, Γεωμετρία, Θεωρία Αριθμών, Συνδυαστική. Λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή των μαθημάτων θα ανακοινωθούν στο www.mathkar.gr [1]

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι ο 11ος Διαγωνισμός για μαθητές Ε και ΣΤ Δημοτικών σχολείων θα διεξαχθεί την Παρασκευή 10/3/2017, 08:30-10:00. Οι μαθητές μπορούν να προετοιμαστούν με προβλήματα προηγουμένων ετών που μπορούν να βρουν στο www.mathkar.gr [1]