- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Οι επικεφαλής των Τομέων Πολιτικής και Κοινωνικής Δράσης της ΝΟ.Δ.Ε.

Μετά την ολοκλήρωση του Διοικητικού Συμβουλίου,  που  πραγματοποιήθηκε την  22/12/2016  ανακοινωθήκαν οι επικεφαλής των Τομέων Πολιτικής και Κοινωνικής Δράσης της ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Νομού Καρδίτσας.

Ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε Λάμπρος Τσιούκης  τόνισε ότι συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς  και μεγάλη συμμετοχή πολιτών, η  προσπάθεια για την αναδιοργάνωση της ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Καρδίτσας, με βάση το ολοκληρωμένο σχέδιο ανασυγκρότησης της μεγάλης παράταξής μας, που έχει ανακοινώσει ο Αρχηγός μας Κυριάκος  Μητσοτάκης.                                                                                                                       Ύστερα  από εκτενή διάλογο με τα στελέχη του κόμματος στο Νομό, η ΝΟ.Δ.Ε. κατέληξε στα πρόσωπα τα οποία αναλαμβάνουν άμεσα την ανάπτυξη των τομέων κοινωνικής και πολιτικής δράσης στην περιοχή μας.

Συγκεκριμένα επικεφαλής των νέων τομέων τίθενται οι εξής:

Πάττας Δημήτρης με αναπληρωτή τον Φιλίππου Μιλτιάδη

Παπαβασιλείου Παύλος

Γιαννακός Αλκιβιάδης

Κατσιφού Μαρία

Καραγιάννη Ευαγγελία με αναπληρώτρια την Μπελάγια Ειρήνη

Καραζάχου-Καρανίσα Βασιλική (Βάνα) με αναπληρωτή τον Κυρτσά Βασίλειο

Χατζής Ηλίας

Επίσης εμπλουτίζονται οι τομείς :

Τομέας Πολιτισμού

Ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων ο πρόεδρος  και τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε Καρδίστας εύχονται σε όλους τους πολίτες του Νομού Καρδίτσας  Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα.