- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Οι 5 «χρυσοί» κανόνες για να κλείσεις την καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου

Το να κλείσεις μια ασφάλεια αυτοκινήτου [1] που να σε καλύπτει, αλλά και να σε συμφέρει πλέον είναι πιο εύκολο από ποτέ. Το γιατί, βρίσκεται στην ευκολία που προσφέρει το Internet αλλά και στους 5 «χρυσούς» κανόνες που ακολουθούν:

1. Απέφυγε τα ρίσκα!

Το βασικότερο σε μια ασφάλεια αυτοκινήτου [2] είναι η αξιοπιστία της εταιρείας. Μια ασφαλιστική με κύρος, σίγουρα θα μπορεί να τηρήσει στο 100% ότι έχετε συμφωνήσει. Μην μπεις στον πειρασμό να κάνεις εκπτώσεις στην ασφάλεια σου για να γλιτώσεις λίγα χρήματα, γιατί το πιο πιθανό είναι να σου κοστίσει πολύ ακριβά στο μέλλον!

2.  Κάνε έρευνα!

Όπως είπαμε, το βασικότερο μπορεί να είναι η αξιοπιστία όμως για να γνωρίζεις ποια εταιρεία είναι αξιόπιστη και πια όχι, προηγείται ένα βήμα, αυτό της έρευνας αγοράς. Επένδυσε χρόνο και ψάξε καλά για να βρεις την καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου [2], δηλαδή αυτή με τις περισσότερες καλύψεις!

3. Μην ψάχνεις απλά κάτι οικονομικό!

Στην ασφάλεια αυτοκινήτου [3] πρέπει να στοχεύεις πάντα στην ποιότητα των υπηρεσιών. Το οικονομικό υπάρχει με πολλές έννοιες και τις περισσότερες φορές το πιο φτηνό δεν σημαίνει και το πιο ποιοτικό. Έτσι ο τρίτος «χρυσός» κανόνας είναι να βλέπεις πίσω από τους αριθμούς. Επίλεξε την ασφάλεια σου με βάση την αξιοπιστία και τις πολλές καλύψεις και πίστεψε μας, στο τέλος θα σου κοστίσει λιγότερο.

4. Μάθε όλους τους όρους!

Σε κάθε συμβόλαιο υπάρχουν οι αναλυτικοί όροι γνωστοί και ως «ψιλά γράμματα». Έτσι ποτέ μην ενθουσιάζεσαι με μια ασφάλεια αυτοκινήτου [3] αν πρώτα δεν έχεις μελετήσει καλά τους όρους της για να γνωρίζεις τι πραγματικά προσφέρει, αν τελικά συμφέρει και με τι ποσά θα σε αποζημιώνει.

5. Θέσε εσύ τους κανόνες!

Ο τελευταίος «χρυσός» κανόνας είναι να γνωρίζεις το ποσό του οχήματος που ασφαλίζεις με την συγκεκριμένη ασφάλεια αυτοκινήτου [3]. Να θυμάσαι πως το ποσό αντιστοιχεί στην τρέχουσα εμπορική αξία και όχι στην τιμή αρχικής αγοράς του οχήματος. Για να ενημερωθείς για τις τρέχουσες εμπορικές αξίες ψάξε στο Internet ή ρώτα απευθείας την ασφαλιστική σου. Έτσι θα εξασφαλίσεις πως δεν θα κινδυνεύει ούτε με υπερασφάλιση, ούτε και με υποασφάλιση, περιπτώσεις που οδηγούν σε ένα ασύμφορο συμβόλαιο, άρα και σε μία κακή ασφάλεια. Θυμήσου, εσύ ψάχνεις την καλύτερη ασφάλεια και τώρα έχεις τη γνώση για να την πετύχεις!