- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Ολοκληρώθηκαν οι Παρακλήσεις για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών

Ολοκληρώθηκαν οι κατά τόπους προγραμματισμένες ιερές Παρακλήσεις προς τον Δεσπότη Χριστό για τους μαθητές και σπουδαστές, οι οποίοι αυτές τις ημέρες υπόκεινται στις εξετάσεις τους.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος χοροστάτησε στις ιερές Παρακλήσεις, οι οποίες τελέσθηκαν στον Ιερό μας Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Παλαμά και στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μουζακίου.

Απευθυνόμενος ο Σεβασμιώτατος προς τα παιδιά τα ευχαρίστησε που ανταποκρίθηκαν για άλλη μια φορά στην πατρική του πρόσκληση τονίζοντας: «Ήλθατε μαζί να κάνουμε προσευχή, ώστε ο Δεσπότης Χριστός να διώξει το άγχος, την απελπισία και κάθε κακή κατάσταση. Ο νους σας να καθαρισθεί από όλες τις κακές σκέψεις, να είναι καθάριος, ώστε στις εξετάσεις οι απαντήσεις σας να είναι σωστές. Η επιτυχία βέβαια προϋποθέτει πως κοπιάσατε αυτόν τον προηγούμενο καιρό, ξενυχτίσατε ώρες, γιατί τίποτε δεν προσφέρεται στη ζωή μας χωρίς να κοπιάσουμε. Εύχομαι και προσεύχομαι ξανά η Μητροπολιτική μας Περιφέρεια να έχει πολλούς επιτυχόντες. Παροτρύνω τους γονείς και όλους, κατά τις ημέρες αυτές να προσέρχεστε στους Ιερούς Ναούς μας και να ανάβετε ένα κεράκι για όλα τα παιδιά μας. Δεν σας ξεχνώ στην προσευχή μου».

ΙΕΡΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ