- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Ολοκληρώθηκε η χρονιά για τον Γ.Σ. Τιτάνες Παλαμά

Tο Δ.Σ. του Γ.Σ. Τιτάνες Παλαμά φτάνοντας στο πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων για την περίοδο 2016-2017 θα ήθελε να σταθεί σε μια σειρά από γεγονότα-επιτυχίες και να ευχαριστήσει ανθρώπους και επιχειρήσεις που συνέβαλαν στο να περάσει στην ιστορία ως μια χρονιά ορόσημο για το σύλλογο και για την πόλη του Παλαμά.

Το αντρικό τμήμα του συλλόγου μας ξεκινώντας το πρωτάθλημα από το -1 του βαθμολογικού πίνακα στην έναρξη του πρωταθλήματος (λόγω τιμωρίας από την προηγούμενη χρονιά) κατάφερε να κατακτήσει την 1η θέση στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας κατακτώντας το πρωτάθλημα και την επάνοδο στη Β’ Εθνική. Μια επιτυχία που ήρθε για πρώτη φορά στο νομό Καρδίτσας καθώς στο παρελθόν καμία άλλη ομάδα δεν κατέκτησε το πρωτάθλημα σε Εθνικές κατηγορίες στην καλαθοσφαίριση.

Οι κορασίδες…η dream team του συλλόγου μας και επί 5!!!!! συνεχόμενα χρόνια πρωταθλήτριες Θεσσαλίας πέρασαν  στη τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος κατακτώντας την πέμπτη θέση στην Ελλάδα έχοντας δίπλα τους μεγαθήρια όπως ο Παναθηναϊκός και ο Άρης.

Το παιδικό, οι παμπαίδες και τα μίνι είχαν μια πολύ καλή παρουσία στα πρωταθλήματα που συμμετείχαν και απέδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει.

Μια χρόνια γεμάτη χαμόγελα και επιτυχίες που για να επιτευχθούν όση όρεξη και μεράκι να έχει μια διοίκηση δεν έρχονται χωρίς την στήριξη ανθρώπων και επιχειρήσεων που προσφέρουν το κάτι παραπάνω και μάλιστα σε καιρούς δύσκολους ώστε να προχωρά ο σύλλογος και να υλοποιούνται τα όνειρα.

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή το Δ.Σ. θα ήθελε να ευχαριστήσει τους παρακάτω χορηγούς για τη συνεισφορά τους τη φετινή χρονιά

ΙΑΤΡΙΚΟ TEAM                                                                      Παναγιωτόπουλος Αλκιβιάδης-Μικροβιολόγος                    Δρούγκας Βασίλειος-Χειρούργος Ορθοπεδικός                   Μανούκας Ευριπίδης- Χειρούργος Ορθοπεδικός                           Κοντορούπης Γεώργιος-Καρδιολόγος

Δασκαλάκη-Αγγέλη Λίτσα-Μικροβιολόγος                             Τριβάρα Ευανθία-Παιδίατρος                                                 Μουτσάνας Ελευθέριος-Παιδίατρος                                           Φωτιάδου Ανατολή-Οφθαλμίατρος                                                                                                                                        Χόρτη Μαρία-Ιατρός Γενικής Ιατρικής                                    Διαγνωστικό Κέντρο EYROMEDICA                                    Orthopaedikos

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ                                                       Μπαρούτα  Κατερίνα                                                              Φυτιλής  Θωμάς

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στο Σύλλογο Αιμοδοτών Παλαμά για τη χορηγία και τη στήριξη που παρείχε στο σύλλογό μας και επίσης στο Κέντρο Υγείας Παλαμά που όπου χρειάστηκε ήταν παρών.

Ένα όμως απ’ τα μεγαλύτερα κομμάτια της φετινής χρονιάς ήταν αδιαμφισβήτητα ΟΛΟΣ ο κόσμος του Παλαμά και όχι μόνο που αγκάλιασε την προσπάθεια αυτή απ’ την πρώτη στιγμή.

Ελπίζουμε και είμαστε σίγουροι πως και η επόμενη χρονιά θα συνεχιστεί έχοντας όλους εσάς δίπλα μας.

Ευχόμαστε ακόμη περισσότεροι να μιμηθούν την προσφορά σας ώστε να μπορέσουμε να σας κάνουμε και πάλι υπερήφανους και να πάμε ακόμη πιο ψηλά!!!

ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ….