- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Ορ. Ψαχούλας: Έταξε και πέταξε – Ο Τσίπρας στη Θεσσαλία ήλθε, είδε και απήλθε

Η προγραμματισµένη φιέστα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στη Λάρισα για την παραπλάνηση των αγροτών της Θεσσαλίας κατέληξε σε μπούμεραγκ για τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς του, που ξαφνικά θυµήθηκαν την περιοχή µας!

Ανέδειξε για µια ακόμη φορά την ανικανότητα της κυβέρνησης να διαχειριστεί την κρίση και την παντελή έλλειψη βούλησης και προγράµµατος, ώστε να
ξεκολλήσει η χώρα από το τέλμα της αποεπένδυσης και της υπανάπτυξης.

Τόσο ο κ. Τσίπρας όσο και οι υπουργοί του αναλώθηκαν σε ψεύτικες ανέξοδες υποσχέσεις, σα να µην έφθαναν όλες οι προηγούμενες. Ο Πρωθυπουργός, που άλλοτε ανέβαινε στα τρακτέρ για να υφαρπάξει τη ψήφο των αγροτών, τώρα τα
απέφυγε γιατί µύριζαν µπαρούτι και οργή, µε τους εκατοντάδες συγκεντρωμένους αγρότες να τον περιµένουν πως και πως και να του επισημάνουν τα αδιέξοδα της πολιτικής του. Αυτός, βέβαια, προτίμησε το μαχητικό F-16 για να αντικρύσει αφ’ υψηλού την μιζέρια της χώρας.

Καμία σοβαρή εξαγγελία έργου. Ήλθε πάλι – μετά από 3 σχεδόν χρόνια – να υποσχεθεί πράγματα που κανένας εχέφρων πολίτης δεν πιστεύει, ούτε ελπίζει. Οικοδομεί µια κυβέρνηση της μηδενικής προσφοράς, της καταστροφής
(οικονομικής, θεσμικής, ηθικής) ξεπούληματος των πάντων και της εξαθλίωσης των Ελλήνων πολιτών, στηρίζοντας όλους τους ξένους που εισήλθαν παράνοµα στη χώρα. Δεν προσέφερε ούτε χαραµμάδα ελπίδας σε µια περιοχή, όπου η ανεργία χτυπάει το 45, µε χιλιάδες επιχειρηματίες στο «κόκκινο». Σε µια εποχή που οι αγρότες υποφέρουν από το δυσβάσταχτο κόστος παραγωγής, τη σκληρή φορολόγηση και τις ασφαλιστικές εισφορές.

Και το χειρότερο όλων, έθεσε ο ίδιος την ταφόπλακα στο μεγάλο και σημαντικό από κάθε άποψη έργο της εκτροπής του Αχελώου προς τη Θεσσαλία, λειτουργώντας ως εφιάλτης σ’ ένα όνειρο δεκαετιών. Μίλησε για µια ήπια άρδευση µε μικρά φράγματα για τα οποία βέβαια ούτε µελέτες υπάρχουν ούτε χρηματοδότηση. Αμφιβάλλουµε, αν κάποτε γίνουν αυτά τα φράγµατα, θα υπάρχουν αγρότες, ή θα περάσει η γη σε πολυεθνικές δηλ. σύγχρονους κολλήγους!!!

Νομίζω πως αυτή η «προεκλογική» έξοδος του κου Τσίπρα από το Μαξίμου θα είναι η τελευταία. Πολύ σύντομα οι πολίτες θα έχουν τον πρώτο λόγο και θα στείλουν στα σπίτια τους όλους αυτούς τους «Μαυρογιαλούρους» της Αριστεράς.

 

Του Ορέστη Ψαχούλα, Εντεταλμένου Συμβούλου Περιφέρειας Θεσσαλίας στους τομείς Απασχόλησης & Εμπορίου