- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Ο Δήμος Λ. Πλαστήρα για την απώλεια του Δημήτρη Σκόνδρα

Στον κατάλογο των νεκρών της πανδημίας προστέθηκε και το όνομα του Δημήτρη Σκόνδρα, δημοτικού συμβούλου Λίμνης Πλαστήρα με μακρά αυτοδιοικητική προσφορά και θητεία. Σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λίμνης Πλαστήρα, εκδόθηκε ψήφισμα για την απώλεια του Δημήτρη Σκόνδρα, στο οποίο αναφέρεται:

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λίμνης Πλαστήρα συνεδρίασε την Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020 εκτάκτως για να εκφράσει τη βαθιά του θλίψη για τον θάνατο του δημοτικού συμβούλου Δημητρίου Σκόνδρα. Ενός ανθρώπου που υπηρέτησε για πολλά χρόνια και με συνέπεια την Τοπική Αυτοδιοίκηση από διάφορες θέσεις. Πρόεδρος κοινότητας, αντιδήμαρχος, τελευταία εντεταλμένος Σύμβουλος Δήμου Λίμνης Πλαστήρα.

Ως ελάχιστο δείγμα τιμής και αναγνώρισης της πολύχρονης προσφοράς του στην Αυτοδιοίκηση, το Δημοτικό Συμβούλιο Λίμνης Πλαστήρα αποφάσισε:

 

   Α.  Να εκφραστούν τα συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος.

   Β.  Να κατατεθεί στεφάνι στην μνήμη του.

   Γ.  Να παραστεί ο Δήμαρχος και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου στην κηδεία.

   Δ.  Να αποστείλει το παρόν Ψήφισμα προς δημοσίευση στον ημερήσιο τύπο της Καρδίτσας.

   Ε.  Να δημοσιευθεί το παρόν Ψήφισμα στον ιστότοπο του Δήμου

Ο δήμαρχος λίμνης Πλαστήρα Παναγιώτης Νάνος σε σχετική δήλωσή του αναφέρει:

«Σήμερα έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Σκόνδρας, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, φίλους και συνεργάτες, χάσαμε ένα καλό φίλο. Ο Δημήτρης ήταν ένας δυναμικός χαρακτήρας και διακρίθηκε σε ό,τι ασχολήθηκε. Είχε πάθος με την Αυτοδιοίκηση και την υπηρέτησε με συνέπεια ολόκληρη τη ζωή του, για σαράντα χρόνια. Αγαπούσε το γενέθλιο Μοσχάτο και ως πρόεδρος εργάστηκε για την αισθητική αναβάθμιση και την ανάπτυξη. Από το 1999 μέχρι και σήμερα εργάστηκε με αφοσίωση για το Δήμο μας, δίνοντας λύσεις μέσα από την πολύχρονη εμπειρία του. Αφήνει πίσω δυσαναπλήρωτο κενό. Ο θεός να τον αναπαύσει, θερμά συλλυπητήρια και υγεία στην οικογένειά του.»