- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στα Καραϊσκάκεια στο Μαυρομμάτι στις 2 Μαϊου

Η Αυτού Εξοχότητα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος θα λαμπρύνει με την παρουσία του τις κορυφαίες εκδηλώσεις «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΑ 2016» στη γενέτειρα του μεγάλου ήρωα του 1821 το Μαυρομμάτι.

Ο κορυφαίος πολιτειακός άρχοντας της χώρας μας αποδέχθηκε πρόταση του Δημάρχου Μουζακίου κ. Γεωργίου Κωτσού και με την αμέριστη βοήθεια του πρώην Προέδρου της Βουλής κ. Δημητρίου Σιούφα θα είναι παρών στις φετινές εκδηλώσεις δίνοντας έτσι κύρος και Εθνική  εμβέλεια στα «Καραϊσκάκεια», στο Δήμο Μουζακίου και ιδιαίτερα στο Μαυρομμάτι τη γενέτειρα του ήρωα της επανάστασης του γένους κατά των Τούρκων.

Εδώ να θυμίσουμε πως είναι η δεύτερη φορά που Πρόεδρος της Δημοκρατίας τιμά τη γενέτειρα του Καραϊσκάκη το Μαυρομμάτι καθώς και το 2001, πάλι με πρωτοβουλία του προέδρου της Βουλής κ. Δημητρίου Σιούφα είχε παραστεί στις τότε εκδηλώσεις ο π. Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Στεφανόπουλος.

«Αποτελεί μεγάλη τιμή και αναγνώριση για το Δήμο μας και κυρίως για την ιστορική μας έδρα το Μαυρομμάτι η έλευση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλου, στην εκδήλωση «Καραϊσκάκεια 2016» που θα γίνει στις 2 Μαίου προς τιμή του μεγάλου ήρωα της επανάστασης του 1821. Με τη βοήθεια του π. Προέδρου της Βουλής κ. Δημητρίου Σιούφα επισκεφθήκαμε το προεδρικό μέγαρο και απευθύναμε πρόσκληση στην Αυτού Εξοχότητα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλο να λαμπρύνει με την παρουσία του τις κορυφαίες εκδηλώσεις του Δήμου μας τα «Καραϊσκάκεια». Ο κ. Παυλόπουλος αποδέχθηκε μετά χαράς την πρόσκληση και έτσι θα έχουμε την τιμή να τον υποδεχθούμε στις 2 Μαίου στο  Μαυρομμάτι. Εκπληρώνουμε έτσι το βασικό μας στόχο να αναδείξουμε σ’ όλη την Ελλάδα τη μεγάλη αυτή εκδήλωση του Δήμου μας και να της προσδώσουμε Εθνική εμβέλεια και διάσταση.» δήλωσε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Γεώργιος Κωτσός.