- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε και έκοψε την βασιλόπιτα για τους υπαλλήλους της Ι.Μ.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018, ευλόγησε και έκοψε την βασιλόπιτα για τους υπαλλήλους και συνεργάτες της Ιεράς Μητροπόλεώς μας στο χώρο του Επισκοπείου.

Στην ομιλία του ευχαρίστησε όλους τους παρισταμένους κληρικούς και λαϊκούς για την αγάπη που δείχνουν καθημερινά για την Ιερά μας Μητρόπολη και τον ίδιο. Πραγματοποίησε μια ανασκόπηση του παρελθόντος έτους, δηλώνοντας την ικανοποίησή του για τα πεπραγμένα. Εξήρε ιδιαιτέρως την κ. Αντιγόνη Τσιούτσιου, της οποίας η αγάπη για την Εκκλησία του Χριστού, την Τοπική μας Εκκλησία και το ποιμαντικό έργο Αυτής την ώθησε να δωρίσει στην Ιερά μας Μητρόπολη μια ολοκαίνουργια οικοδομή επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου. Με αυτή της την ενέργεια σημάδεψε το παρελθόν έτος. Τέλος, ευχήθηκε καλή και ευλογημένη χρονιά σε αυτούς και στις οικογένειές τους.

Στο τέλος μοίρασε την βασιλόπιτα και από μια ευλογία. Η κ. Αγλαΐα Κεφαλά, ευπρεπίστρια και οικονόμος της Ιεράς μας Μητροπόλεως κέρδισε το φλουρί της εφετινής χρονιάς.