- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Ο Σωκράτης Παππάς για τις εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια

Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου διεξήχθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών στα Υπηρεσιακά Συμβούλια των Εκπαιδευτικών για τα δύο επόμενα χρόνια. Το αποτέλεσμα της κάλπης ανανέωσε την εντολή των συναδέλφων  προς το πρόσωπό μου για ακόμα μία φορά.

Ευχαριστώ θερμά, όσες και όσους με εμπιστεύτηκαν ξανά να τους εκπροσωπήσω στο ΠΥΣΔΕ Καρδίτσας και δηλώνω ότι η αξιοκρατία και η ευθυκρισία θα με διακρίνουν για όλους τους συναδέλφους, ακόμη και για όσους την παρούσα χρονική στιγμή έκαναν μια διαφορετική επιλογή για την εκπροσώπησή τους στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο.

Ιδιαίτερα, θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους καθηγητές και καθηγήτριες μοιραζόμαστε τις ίδιες αρχές, τις ίδιες ανησυχίες και τα ίδια οράματα. Μαζί αγωνιστήκαμε και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την οικονομική και κοινωνική καταξίωσή μας, την αποτελεσματικότερη παροχή παιδαγωγικού και εκπαιδευτικού έργου, τη βελτίωση των συνθηκών άσκησης του λειτουργήματος που υπηρετούμε. Όραμά μας, μία κοινωνία ελεύθερη και δημιουργική μέσω μίας δημοκρατικής εκπαίδευσης των αυριανών πολιτών της, χωρίς βεβαίως να ξεχνάμε τις  αρχές και τις αξίες  του Εθνικής μας εκπαιδευτικής παράδοσης.

Σε κρίσιμες στιγμές για την Πατρίδα και έχοντας πλήρη συνείδηση των ευθυνών που απορρέουν από τη συμμετοχή μου στο θεσμικό αυτό συλλογικό όργανο των εκπαιδευτικών, δεσμεύομαι ότι θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας.

Με εκτίμηση

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΑΠΠΑΣ

ΑΙΡΕΤΟΣ ΣΤΟ ΠΥΣΔΕ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ