- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Ο Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας για το Πολυτεχνείο

Ο Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας (μέλος ΟΓΕ) καλεί τις γυναίκες της πόλης και της υπαίθρου να πάρουν μέρος στην συγκέντρωση και πορεία για την 44η επέτειο του λαϊκού ξεσηκωμού του Πολυτεχνείου, την Παρασκευή 17 Νοέμβρη στις 6.30 μμ στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας

Τις καλούμεμαζικά και μαχητικά να «ζωντανέψουμε» το σύνθημα«έξω το ΝΑΤΟ». Να καταδικάσουμε τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και πολέμους, την επικίνδυνη εμπλοκή της χώρας μας στους ανταγωνισμούς αυτών που για τα συμφέροντά τους αιματοκυλούν τους λαούς.

Την ώρα που η κυβέρνηση διατηρεί, επεκτείνει τις υπάρχουσες και σχεδιάζει νέες βάσεις του ΝΑΤΟ, από τη Σούδα μέχρι την Αλεξανδρούπολη και τον Άραξο, επιτίθενται ταυτόχροναστα λαϊκά δικαιώματα.

Την ώρα που μας εμπλέκει στα σχέδια και τους ανταγωνισμούς των ιμπεριαλιστών και προχωρά σε εξοπλιστικές δαπάνες και προγράμματα στο όνομα των «συμβατικών υποχρεώσεων» της χώρας,κατακρεουργεί μισθούς και συντάξεις.

Εμείς οι γυναίκες του καθημερινού μόχθου ενώνουμε τη φωνή μας με τα σωματεία και τους φορείς, παλεύουμε από κοινού ενάντια στην πολιτική που μας καταδικάζει να ζούμε με ψίχουλα, που αιματοκυλά και ξεριζώνει λαούς, που αποτελεί μόνιμη απειλή για τη ζωή και το μέλλον των παιδιών μας.

Έτσι θα τιμήσουμε την ηρωϊκή εξέγερση του Πολυτεχνείου, στέλνοντας μήνυμα αντίστασης και πάλης.