- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Ο Σύλλογος Εκπ/κών Α΄θμιας για το ειδικό σχολείο

Στις 03-07-2019, στο Δημαρχείο, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας μεταξύ του Δήμου και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε., σχετικά με έγγραφο της ΚΤΥΠ Α.Ε. «απαραίτητα στοιχεία για εκπόνηση μελέτης για την ανέγερση διδακτηρίου του Ειδικού Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Καρδίτσας».

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν, εκ μέρους του Δήμου, οι κ. Ξυλομένος Κ. (αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών) και Ανυφαντής Β. (διευθυντής Προγραμματισμού) και εκ μέρους του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. οι κ. Κουτής Β. (πρόεδρος), Γκαραγκάνης Αν. και Τσιτσιμπής Γ..

Εξετάσθηκαν όλες οι προϋποθέσεις που ζητά η ΚΤΥΠ Α.Ε., δρομολογήθηκαν οι άμεσες ενέργειες που πρέπει να γίνουν και δηλώθηκε η δέσμευση όλων για το όσο το δυνατόν συντομότερη συλλογή των στοιχείων, αφού υπάρχει καταληκτική ημερομηνία, 31-08-2019, που αυτά θα πρέπει να έχουν αποσταλεί.

Είμαστε σίγουροι, πως η ευσυνειδησία και η ευαισθησία των αρμόδιων θεσμικών και υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου, θα ολοκληρώσουν σύντομα τα απαραίτητα στοιχεία και η ευθύνη, πλέον, θα ανήκει στην ΚΤΥΠ Α.Ε.

Θεωρούμε, πως οι προσπάθειες του Συλλόγου, που ξεκίνησαν στις 24-02-2015, είναι πολύ κοντά στην υλοποίησή τους, για ένα καινούργιο, σύγχρονο και λειτουργικό Ειδικό σχολείο, το μόνο σε όλο τον νομό μας.

Εμείς, όπως κάναμε όλα αυτά τα χρόνια, παραμένουμε αρωγοί και σε συνεργασία.