- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Ο σύνδεσμος αποστράτων σωμάτων ασφαλείας Βοιωτίας οι νέοι επισκέπτες μας

Πενήντα αστυνομικοί συνοδευόμενοι από τις συζύγων των με επικεφαλής τον πρόεδρο του Δ.Σ κ. Δημήτρη Τσιαπραλή επισκέφτηκαν την πόλη μας

Με επίκεντρο τον έφιππο μαύρο καβαλάρη τον στρατηγό Νικόλαο Πλαστήρα και την  ενημέρωση τους για την πρόσφορα και την δράση του Πλαστήρα, επισκέφτηκαν το αστυνομικό μας μουσείο το οποίο βρίσκεται σε νέο χώρο στην οδό Δημητρίου Εμμανουήλ αρ. 18, όπου εκεί απέτισαν φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης στους τιμημένους νεκρούς της Ελληνικής χωροφυλακής (5.000 πεσόντες) της αστυνομίας πόλεων (250 πεσόντες) και της ελληνικής αστυνομίας (200 πεσόντες) και ενημερώθηκαν αφού ξεναγήθηκαν στο χώρο του μουσείου για την ιστορική εξέλιξη , πορεία και ποικίλη προσφορά προς την πατρίδα το έθνος και τον ελληνικό λαό των σωμάτων της ελληνικής χωροφυλακής και της αστυνομίας πόλεων.

Τους φίλους επισκέπτες μας τους υποδέχθηκαν  ο ιδρυτής του μουσείου κ. Καλιαντζής , οι εκπρόσωποι των αποστράτων αστυνομικών του νομού Καρδίτσας κκ Αριστοτέλης Τσιόγκας πρόεδρος και Θωμάς Βαλομάνδρας τ. πρόεδρος όπως επίσης και ο πρόεδρος και ο Γενικός γραμματέας της τ.δ. Καρδίτσας ΙΡΑ Ζαρχανής Γιώργος και Νικόλαος Γούσιας οι οποίοι έμπρακτα στηρίζουν την λειτουργία του Μουσείου.

Επιδόθηκαν διάφορα αναμνηστικά και δώρα και οι επισκέπτες διατύπωσαν των θαυμασμό τους στο τηρούμενο βιβλίο επισκεπτών, για την ζώσα παρουσία, προσφορά και διατήρηση της ιστορικής μνήμης του μουσείου μας το οποίο και ως κέντρο ιστορικής ερευνάς παρέχει ποικίλη ιστορική πληροφόρηση . Με την ευκαιρία της επίσκεψης αυτής , ομόφωνα όλοι οι παρόντες με πρόταση του ιδρυτή του μουσείου κ. Καλιαντζή εξέφρασαν τα συγχαρητήρια τους στον αρχηγό της αστυνομίας για της πρόσφατες επιτυχίες της Ελληνικής αστυνομίας τόσο στον τομέα της εγχώριας τρομοκρατίας, όσο και σε αυτόν του κοινού εγκλήματος, το προσωπικό της οποίας με κίνδυνο της ζωής τους  ως άτρωτη ασπίδα προστατεύει τους πολίτες από του ποικιλόμορφους κακοποιούς και τονώνει το αίσθημα ασφαλείας.